Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepszy Rydz Niz Nic? Czyli Pytanie Do Inteligentnych Ludzi !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz odkrylem, no ni ja bo taki sposob moze i juz dawno byl,ale dopiero przyszedl mi do glowy.

Myslalem o tym ,, bo potrzebuje grubek kasy na Eq + 9 o d 65 lvl +.

Chce sellnac swoje cale eq, po drozszej cenie ,z zarobkiem od kazdego itema od 5 - 15kk drozej,i gdy all sprzedam i nic nie bede mial,zajme sie handlem.A mianowicie kup taniej selnij drozej, przez kilka tygodni bede szukal okazji co kupic taniej i sprzedac drozej z zarobkiem od 10kk w gore.Mam eq Manget+8 3 spalone ,Boga+8 3x kd +3 ,ebo+9,zelek+9,Buty 1,5 pz ,Naszyjnik 1,5 pz,branza 1,5pz, i za ta kase kupowac tanie itemy i selac drozej i tak w kolko.A moze lepiej zostawic eq w spokoju i zarabiac na dropie do m2? a moze ktos na sposob jak zarobic na takie eq co mam + stal+7 lwia+9 z NNO, czy uzbierac 300kk i z tej kasy kombinowac,albo czeste wypady do dt? prosze o szczegolowe wypowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szczerze mowiac na dropie z m2 duzo kasy nie uzbierasz -ten sposob jest dobry ale na drobne wydatki :D

Ja na twoim miejscu bym wykorzystal ta metode - kupic taniej sprzedac drozej

Tyle odemnie

Życze powodzenia :)

Midget_prisonvisit.gif

Nie potrzebuje plusów ani minusów . Jeżeli chcesz mi się odwdzięczyć wejdź na ta stronę Pajacyk i kliknij brzuszek pajacyka . Pomożesz dzieciom :)

Opublikowano

Ja Ci proponuje zrobic body 35lv i boja dac mu fms smiertellke +4 zelak +6 5katna +6 i metki w m2 bić nawet z 20kk w jeden dzien idzie zarobic 300kk:20kk= 15 dni w 15 dni mozesz zarobic tyle zalezy od twojej gry czy grasz 1h na dzien czy minimum 5-6h ;DD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja Ci powiem, że Twój sposób jest dobry, pod warunkiem że jesteś obcykany w cenach na rynku, teraz wiele smieci poszło w góre jak boty nie biegają. sam osobiście w dniu wprowadzenia HS3 zaczalem kupowac cuda po srednich cenach, Na Obsydianie koles wystawił kawalki klejnotu po 50k za sztuke, wciagnalem ponad 200 szt....

Nakupiłęm takiego bajzlu pełno, teraz czekajac na EM2 całymi dniami tylko stawiam sklep, sprzedaje i kupuje okazje, nie bede sie chwalil ile zarobilem w ciagu 2 dni bo nie o to chodzi, ale policz same kawalki klejnotu które teraz sprzedaje po 150-200k za sztuke :)

Sposób jest rewelacyjne, ale jak mowie, jesli znasz sie na cenach na rynku!

/sorry za brak znakow PL, na szybko klepałem :P

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

Mi się zdaje także że bardzo dobry pomysł lecz ważne musisz się znać na cenach a w m2 nic nie zarobisz

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Tak kiedyś grałem, tzn twoim sposobem " Taniej kupie, drożej sprzedam ". I powiem Ci, że biedą nie śmierdziałem. :) W M2 raczej dużo nie zarobisz.

g0Tef.jpg

Opublikowano

To co sellnac all eq? i kupic cos dobrego i selnac jeszcze drozej? bo moge grac 1h dziennie tyle mi czas pozwala wiec za dzuo na rynku nie poiedze...czy lepiej latac na metki smierci zeby meic pare groszy ,za to kupic smieci jak party +4 ,idz 3 kontami do dt i ulepszac? lub inne rzeczy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...