Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Fr]New Private Serwer - Mt2Valmondial

AgatkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam moją prośbę :

Jesli ktos pobieral klienta to mam prośbę. Może ktoś wyciągnąć z katalogu /pack/ pliki icon.eix i icon.epk i mi je tu wrzucic ? Poleca + ;>

A najlepiej piszcie na PW !

@ Down + i 5*

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no zgadzam sie z Dronia123 jak debile lataja z 3 dmg spamują po polsku na czacie (ja to tam po angielsku pisze ;d) i jeszcze niektórzy są na tyle głupi że dają sobie np Kakashi112Pl nie no to całkiem debilem trzeba być ale to głównie przez neo kid wiec pozdro (mój nick Evolution)

Opublikowano

ja mam caly czas twoje konto jest polaczone i lognac sie nie moge

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

A wie ktoś w ogóle jak się zarejestrować?;D

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

wczoraj na forum bylo napisane ze nowy luncher jest dlatego nie mozna sie polaczyc

tu macie link do lunchera

http://www.megaupload.com/?d=FQGDATTG

i odrazu posba zeby ktos pobral i wrzucil na jakis inny host bo na mu mam ciagle limit i pobrac nie moge ;/

Nie masz co robić a chcesz zająć czas? http://e-sim.org/lan.124862/ polecam !

Opublikowano

Przy stronie glownej lub reje wyskakuje :

No database selected

://

wiem, że nie dasz plusa :)ale dasz minusa :))

Opublikowano

@kakashi

Zgadzam się. Jak napiszę do polaka: Czmeu piszesz po polsku? A on: Bo chcę, Bo mi się podoba, Lata mi to itp. Albo z nikami np. SZAMANPOLSKA, WOJ97PL SIRMAMURPOL(Nie claps lock), to normlanie nerwy siadają...

Opublikowano

Dziala wam to spolszczenie co jest podane bo jak ja wlaczam przez nie to przy logowaniu pisze ze nie ma takiego konta w jestem caly czas zalogowany na stronie serwera

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam problem poniewaz nie nie moge zalozyc konta pomorze ktos

Edit.

Moge sie zalogowac na stronie ale do gry nie

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...