Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chemiczek ogarnij zalogowalem sie na EM2 i gram sobie tzn. boci mi sam to nie zadne bajki -.-

expie sobie na niedzwiedziach i zbieram dropek innych ...

Działa... Działa...

Ja na mh nie gram ;p

Opublikowano

Nie Podejrzewałem że tak zaawansowany użytkownik będzie bzdury pisał... Zgodze się, odpalisz EM2 na patchu Andrzeja lub modzie Kamera, ale albo nie widać itemek, lub nawet jeśli widać to Serwer kickuje po kilku minutach gry...

Powtarzam po raz enty z kolei, na chwilę obecną nie ma działającego EM2 który będzie sam expił jak trzeba!!!

Planowany start EM2 działającego pod HS3 jutro koło 9 rano...

Ale sprawa jest prosta, mam mniej postów jak Ty to nie mam racji tak?

Daj mi tu filmik na YOutube, minimum taki trwający 7-8 minut że Twój EM2 Działa, a do tego dowód, że nakręcony będzie w chwili obecnej to CI do domu browara wyśle pocztą!

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

Browara nie bo stara mi zabierze, prawda ze eq nie widac wiec nie moze sie potowac i wywala co chwile, ale dziala nie ma fail ble, ble ble client send bla bla ble ;p

filmiku takze nie dodam, iż nie mam programu, który nie laguje podczas nagrywania clipa ;x

Opublikowano

Otóż to!

Więc po co zakładać kolejny temat? Wprowadzać ludzi w błąd skoro takie działanie EM2 to żadne działanie :/

No ale luzik, ciesze się, że chociaż rację mi przyznałeś :P

Czekamy do jutra na EM2...

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

Jeżeli em bedzie dzialac tak jak powinien, to bedzie cud miód i orzeszki, póki co na takim EM2, niepełno sprawnym gram 24 levlem expie na zaprysach :X s24 i juz do mnie bili ze mam expbota xD kogz ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...