Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Ca

tadek5555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam malutki problem odnosnie Ca. A mianowicie kiedy uzywam scoupa (celownika np w snajpie) to ekran zaczyna mi migac i nie przestaje dopuki nie zminimalizuje combata. Czy może to być spowodowane uzywaniem moda na super nóż?

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

raczej nie powinno, ale jeśli przed wgraniem tego moda miałeś normalnie to go usuń.

jeśli masz tak od początku to zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej albo przeinstaluj CA

Opublikowano

strerownik do karty graficznej 100% ja mam tak ze nic nie widze znaczy tabelki wyniku ile amo ile hp i zeby to wylaczyc musze porzyblizyc scopem wiec stery :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@tadek daj screena jak to wygląda (jeżeli byś mógł). Jaką masz karte graficzną?(nową czy starą) bo jest możliwość, że ci sie karta rypie tez tak raz miałem

Opublikowano

1. Karta raczej się nie rypie (w innych grach nic mi sie nie dzieje a w ca tylko jak uzwyam scoupa i potem miga sobie)

2. Reinstala to se w du*e wsadz. Taka rade to mozesz dawac 5-cio letniemu dziecku. Nie mam zamiaru tracic calego dnia na up-date nawet jesli by to pomoglo

3. Screena postaram sie wsadzic o ile uda mi się zrobic w odpowiedzni momence :)

EDIT:

Niestety screena nie dam rady zrobic, bo nawet jesli trafie w odpowiedni moment to i tak zapisuje się normalny wygląd :)

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

tadek wez sciagni najnowsze stery do karty graficznej ... bo ja tez mam dobra karte do ca ale stery mam troche chujowe i zawsze musze przyblizyc scope zeby widziec wszystko dokladnie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

najlepiej na stronie producenta ...

http://www.nvidia.com/object/winxp_175.16_whql.html

prawdopodobnie to te.

Opublikowano

a czemu miało by coś zrobić ? to tylko ustawienia grafiki ... a grafika to nie język ...

Opublikowano

tak więc skoro problem z głowy to temat także ;)

Zamykam, miłego grania ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...