Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Sweetasek Hacker?

Sweetasek hacker?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. zy mozliwe ze wbi? przez godzin? 2lvl?? Sweetasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to zaproblem? z DMG + pierscien expa ?

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

pewnie tak :D ale malo mnie to obchodzi.

ps. jest to do zrobienia bez haxow,

przypomne ci tez ze musisz patrzec z ktorej godziny jest ranking, nie uzupelnia sie on na bieżąco

Opublikowano

Żaden problem wbić w 2h z 58lv do 60lv. Ja jak jeszcze miałem bm'a to bez pierścienia expa i żadnych hacków wbiłem 58lv do 60lv w 1,5h więc to nie problem.

Opublikowano

nawet bez robienia stron pamietnika sie da:P ja wp kiepskie eq bez pierscienia expa 2-3 h i 2 lvle wbite po 1-2 grupki w v2 a po 2 aktualizacja ranku jest:) co xxx h... po 3 koles na us sura wp na poli w 30 min od 42 lvla do 54 lvla jest filimik na yt:)

76561198017353072.png
Opublikowano

Ranking aktualizuje sie co 10h około to po 1. Po 2 ja sam BM od 58 do 60 wbiłem w 1h. Wszyscy twierdza ze BM to dno, natomiast ja mialem FMS +9 SR 30 ochronka M8 (teraz juz G) i spot w v1 sie bralo na dobrym eq. Moze wolno dedały ale malo potek lecialo czerwonych, wiecej niebieskich ;F.

Joł.

PS. Ładna nowa sygna i avek? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...