Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inf]Ominełem ,,Client Send Fail''

adrian989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie wiem jak się zalogować na exp bota porobie kilka testów i może wstawie zaraz wstawie SS i moze filmik jak zdąże

SS94848027.jpg Filmik dam dzis lub jutro

Filmik

Upload dzięki MrJazor
reymysterio-sygnatura-psdcopy.png
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś też im servery padły i też mnóstwo osób z mpc probowało ominąc logowanie.... itp i na gowno im sie to zdało... a na 2 dzien bot i tak dzialal poprawnie

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Pomyślcie:

Mamy prywatny serwer metin2. Jesli wyłączyć serwer to w jaki sposób on się zalogował?

Nie da się. To niemożliwe.

BTW. Przyklad podalem.

Autor@

20 minut na ss

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Pomyślcie:

Mamy prywatny serwer metin2. Jesli wyłączyć serwer to w jaki sposób on się zalogował?

Nie da się. To niemożliwe.

20 minut na ss

no jesli oni wyalaczyli server to wsumie z jakiej racji mogl sie zaogowac teraz to ma wiekszy sens chyba ze zrobil by swojego bota

cofam moja wypowiedz jednak mozliwe to powiedz chociaż jak to zrobiles jesli wgrasz filmik i bedzie pokazana data godzina i ze wlaczyles metina to ci uwierzę narazie mam wątpliwości bo moglem miec wczesniej włączonego

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

nie zostawcie niech da filmik zeby byla data pokazana i jak wlacza metina

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Ok jutro wstawie filmik bo ide spac rano moze bedzie

szczerze wątpię ze wstawisz filmik

Opublikowano

Ale noob em2 jest wylaczony ostatnio tez tak bylo ominiesz logowanie i nie odpalisz metina bo bedzie blad ;)Nic obejscie nie da jak nie ma polaczenia z serwerem

edit.Moge tez ssa zrobic jestem zalogowny do em2 ;) poprostu od rana nie wylaczalem

sygn.png

Opublikowano

Powtarzam em2 jest wylaczony co z tego ze obejdziesz logowanie (minuta roboty i kiedys juz to robilismy) jak nie polaczysz sie z serwem.TEN BLAD JEST DLATEGO ZE NIE IDZIE SIE POLACZYC no omg ale noobki

sygn.png

Opublikowano

Ale spam...Temat do zamknięcia bo i tak nie da filmiku bo jest serwer wyłaczony em

1294227919.png
Opublikowano

Ale spam...Temat do zamknięcia bo i tak nie da filmiku bo jest serwer wyłaczony em

juz dawno jest off

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...