Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Broń

kozaczek95

Jaka Broń  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która z Nich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up uzasadnij swoją wypowiedź bezpodstawne oskarżenia nie mają sensu. M12S jest szybka, szybki reload dmg sredni 40ammo w magazynku czyni te broń bardzo dobrą.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ludzi grających z Scar Light'tem też wyzywają nie tylko z M12S

dópa!

Opublikowano

ja tobie polecam scar light dlatego że zadaje dużego dmg dość szybko się "reloaduje" i nie ma aż tak dużego recoila

Opublikowano

Z tych broni to tylko Xm8 bo SCRA Light to bron ktora sama zabija... M12s dobre pod TD na SD ludzie wyzywaja bo Full auto to nie skill jesli juz cos z BM to DE-C/Xm8-Adv

Co do Scar lighta zaraz bede komentarze ze tak nie jest ale ta bronia strzelasz full auto 70% HS strzelasz umiejetnie to 70-80% HS ta bron nadaje sie jesli chcesz pograc tak 4FUN jesli powazna gra to M4a1 lub Xm8(zwykle) albo AK47(tym trzeba umiec grac ale jak opanuje sie to kazdy sniper HS xD )

PS@ SCAR L nie jest dozwolony w ESL

Und3rsoldier.png

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@ Losuj sobie na Aug A1 Camo.

Extra broń.. Powiem ci tylko tyle że B. Dobrze się z nią gra.

Opublikowano

@ Losuj sobie na Aug A1 Camo.

Extra broń.. Powiem ci tylko tyle że B. Dobrze się z nią gra.

ja nie wiem jak ludzie moga grac augiem przeciez od auga to juz bym wolal UZI albo Micro Galila AK cAmo jest dobre jak nauczysz sie nim grac

Opublikowano

Polecam Scar L , to nie żadna lamerska broń , nie ma czegoś takiego że tylko nooby grają M12s , to jest chore , ten kto to napisał nie umie grać przeciw tej broni

Więc Scar

Opublikowano

Człowieku zobacz co napisałeś i chodź ze mną tym swoim noobskim SCAR Lightem zagrać.. -.-

Kiedyś grałem ta bronią i nie powiem bo dobrze mi się ją grało!

Ale co zrobisz, zaraz Cie zaczną wyzywać (Skill light), denerwowało Mnie to i kupiłem M4A1 i AWM + DE C, i jak narazie można powiedzieć że 1v1 ze mną to ciężki orzech do zgryzienia :)

A jeżeli ktoś czuje sie na siłach, aby ze mną zagrać ESL 1v1, lub normalnie, to zapraszam

email: [email protected]

Opublikowano

Cichy trzeba było mnie zapytać :D, ja bym Ci doradził, a nie :D

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...