Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba ;)

Beju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ktoś kto by spróbował zrobić Moda ;) Żeby z sniperki l96a1 była sniperka l96a1 Ghilli lub taka biała ewentualnie ..a i jeżeli się da żeby w borni było słychać prawdziwy wystrzał z np l96a1 Ghilli a nie ze zwykłem l96a1 . Byłbym bardzo wdzięczny. Może nawet innym user'om by się przydał taki modzik. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi . ;)

Opublikowano

reczej nikt nie zrobi ci takiego moda bo to rudne nawet bardzi

Może i trudne, ale jeśli ktoś zna się na modach mógłby chociaż spróbować ;) Jak się nie uda to trudno ;/...Ale jestem dobrej myśli ;)

Opublikowano (edytowane)

zobaczę co da się zrobić, ale nie obiecuję nic. ostatnio miałem problemy z podmianą wyglądu 3D bo skin i dźwięk to pikuś.

@down

ale ja nie powiedziałem że zrobię jutro. bo akurat jestem trochę zajęty ;) zresztą wolę wszystko robić sam, bo wiem co robię, co spierdzielę itp.

zresztą muszę pobrać CA, Photoshopa, oraz wszystkie programy ... a na razie łącze wystarczająco obciążone ...

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

wiesz co ja mogę spróbować ale nic nie obiecuję gdyż niektóre brnie trudno jest przerobić (usunąłem ca zostawiłem ten folder żeby mody robić)

@Edit

Wyszło beznadziejnie.Kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby i nic ;/

combatarms08q.jpg

jeśli chcesz mogę to wrzucić :P

tCGj4L.png

Opublikowano

kup se z shop hacka vladyx hax za 2,100 ja kupiłem

Nie spamuj ;) i pisz na Temat... A co do twojej wypowiedzi to : Te bronie są za Nx ;) i Shop hack nie pomoże pozdro!

Opublikowano (edytowane)

Dźwięk jest ze zwykłego l96a1..

już wrzucam (byłem na zakupach)

@Edit

Download

http://rapidshare.com/files/420007953/Nowy_Archiwum_WinRAR-a__ZIP_.zip

Skan

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=828aeefc8dabac57075e23003c9a533f-1284914659

@2Down

I wyszło ci coś takiego jak mi ni nie ? xD

@3Down

Mod paskudny gdyż te szmatki nie mają barw, a poza tym broń jest trzymana za nisko ;/

Edytowane przez _PsychoPl_

tCGj4L.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...