Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak Zarobic Na Eq?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM ninje 68 lvl którą mi okradli z eq na innym koncie miałem Błyski +7 stal +6(czystą) Stalową maske +6 Budde +7 butki 1,5k hp branze z niebian +4 i kolce z niebian +5 i jak tu znowu zarobic na eq +9? FB nie działa na tym serwie małże były tylko po 200-300k. Pomożecie oczywiście dmg ON a niej. Jakieś propozycje? HELP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

68 oO i takie lol eq miałeś ^^ zrób nową ninje zainstaluj dmg hack i mh wbij 30 w imha i idź do trudnego lochu do komnaty z bosem :) moby same się luruja i padają na 1 chmurke czasem dropnie Kamyk duchowy z Lorda i dropi dużo medali :) w godzinę cale 2x eq zapełnisz

Opublikowano

68 oO i takie lol eq miałeś ^^ zrób nową ninje zainstaluj dmg hack i mh wbij 30 w imha i idź do trudnego lochu do komnaty z bosem :) moby same się luruja i padają na 1 chmurke czasem dropnie Kamyk duchowy z Lorda i dropi dużo medali :) w godzinę cale 2x eq zapełnisz

Nie zrozumiałęś mnie to eq mam teraz bo zachowało sie na innym koncie jak sie w dt bawiłem bufem moje stare eq bylo prawie full +9 a z tym nie chce mi sie grać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba coś kręcisz, ale nie będe nic udowadniał itp. ;> Najlepiej zrób sobie postać woj mental:

1-10 dziki

11- 18 zaprzysiężone <też dość dobry drop :)>

19- 26 Oczywiście małpki <najlepiej na podwójnym no ale nie wszyscy mają taką mozliwość ;)>

27- 34 Metki m2 <można naprawde duuużo zarobić> i kawałki klejnotu, zepsutej zbroi <osobiście przez noc na podwójnym mialem około 60 kawałków klejnotu, ponad 100 zepsutej zbroi, tak samo ostrza :) Naprawdę się opłaca>

35- 40 No to FMSy w m2 polecam - <czasami dropią pro średnie (mi największe 32śr. - +0 25kk moje ^^) No i oczywiście jelonki, flagi, marmurki poli, instr. oswajania, ks. poli i inne :D>

Osobiście twierdzę że w sprawie eq wystarczy:

Zbroja: 1-26 Mnisia +7/8/9 lub lepsza

26-40 Lwia +7 lub lepsza. Może być także tygra +8/9

Broń: 1-30 Miecz (1,5,10lv) +9 (koniecznie +9, nie są drogie :) Około 4-5kk na s.10)

30-40 No to oczywiście jakiś ładny fms, nie koniecznie PRO, wystarczą śr. +10, ulepszony do +4 (w zupelności wystarcza)

Reszta EQ: Wystarczy standardowe eq od 1-8lv ;) Polecam ulepszyć kolce od 8lv do +7/8/9 bo dają dużo siły

No to by było na tyle :)

Ja takim schematem w niecały tydzień zarobiłem około 100-120kk :)

Jeśli jakaś postać wbije 40lv - Robie kolejną i przerzucam eq - proste

Sposób sprawdzony, ale nie gwarantuje sukcesu :P <nie każdy ma takie szczęście jak ja :D> (zart)

Miłego zarabiania kaski ;P

Wrrrr... Aż mnie ręce bolą... A spróbuje mi ktoś - dać... :D :D :P

poniewieramy się czlowieku                      

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...