Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pomoc) Jak Zarobic Duza Kase? Ale Sprawdzony Sposob,A Nie Zrob Tak I Tak A Gowno Pomoze ;)

kondziu1022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóżpotrzebuje jakies 1kkk no na takei 2 itemy, jak boga+9 kd +4 5 bonow oaz lwia+9 z nno, i zaczynamy ;0 ,jak to zarobic? ale nei w rok czasu tylko tak szybciej,myslalem od dropie na metki do m2,ale juz sie rozmyslilem, jakby co to moge grac dziennie tylko 3h, wiec moze 5 kont na FB i malze? mal chodzi 850k na nocki zostawiac nie moge... wiec wypowiedzcie sie szczegolowo i dajcie sposob ktory wg was dziala bo sami tak robiliscie a nie zrob tak i tak a gowno pomoze tak se pomyslalem akurat...za sposob ktory sprawdze i bedzie super platny daje + przez tydzien ;)

I napiszcie ile czasu potrwa mniej wiecej zarobienie tej kasy 1kkk waszym sposobem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tez mialem podobny problem. Mialem ok 70kk i chcialem kupic stalke+7 kd+4.

Kupilem pare lwich +7, ulepszylem, sprzedalem. Potem kupilem pare stalek+0 wsadzilem kd, ulepszylem na +3 i sprzedalem.

Generalnie zarabiam na ulepszaniu... Bywaja dni kiedy trace po 80kk dziennie, najwiecej ile stracilem to chyba jak robilem riba 37sr z +7 na +8 i spalil.

Ale z ogolnego bilansu jestem duzo na plusie. Tez nie mam czasu na gre, wchodze na chwile po zajeciach i wieczorem... Jakies 1-2h dziennie. Bywa ze duzo zarobie, ale bywa tez ze duzo strace :)

PS. Moja gildia ma kowala, wiec to bardzo ulatwia mi sprawe.

Opublikowano

teraz ciezko bedzie po nowym HS nie dziala praktycznie nic oprocz DMG.. i Wlasnie polecam ci wbic ninje 50+ i v1 siedzies:) z chumurka i dmg spota wyrobisz a tam bodzie dosc dobrze dropia jak sie uda 5 dziennie mozna wydropic .. pomysl 5bodzi x 10kk juz masz 50kk

Opublikowano

Z dobrym kompem i zminimalizowanym metinie wyciagniesz okolo 20 metków na odludziu. Tym sposobem tylko fb 1 na 12h mam 200 małży. 200/4=50 małży. 50x850=~=40kk.

Opublikowano

Hm.. Sam to robiłem 3x EM2 20lvl Woj Mental Eq takie żebyś dawał radę na ezo i drop riby ,później kiedy wydropisz z 10 ulepszaj napewno ze dwa pójdą na +8/9 sellniesz i kaska jest ;)

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Allegro.pl . Teraz 1kkk na allegro to ok. 150zł więc lepiej ci to wyjdzie niż zostawianie kompa ( leci prąd ;D ) . Co do tresci pytania : 1kkk na boga i lwia+9 nno ?? Max 500kk dasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...