Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Ekran W Metin2

PizzaMniam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosze najlepiej o ss jak ustawic zeby w metin 2 byl maly ekran kiedys tak mialem ale usunelem metina i zapomnialem jak to sie ustawia dam + za pomoc

:]

Opublikowano
hgdhu.jpg Musisz mieć zaznaczone window mode czy coś takiego zaznaczone na ss :P

Jeżeli nie lubisz JUSTINA BIMBERA to POstaw +

;)

Jeżeli lubisz mpc postaw + ;p

biebergej.jpgPOWIEDZ NIE GE**M SZCZEGÓLNIE TAKIM JAK ONO

W spojlerze moja sygna

;)

skate2.png

agatka.png

Opublikowano

W folderze metina wchodzisz w plik "Config.exe", a później zmieniasz "Fullscreen Mode" na "Window Mode" i klikasz OK ;)

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

Opublikowano

Zrób tak jak na screenie i tam na lewo masz roździelczość zmniejsz może i zobacz ....1

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Najlepiej zastosuj się do tego linku co kolega wcześniej podał :]

http://www.mpcforum.pl/topic/208813-program-do-zmniejszania-zwiekszania-metina/page__p__1409818#entry1409818

Musisz włączyć oba programy *ja tak robię* i wtedy musisz kliknąć na niebieski pasek u góry gry i przeciągnąc grę do odpowiednich rozmiarów.. Może z początku Ci się nie będzie udawać :PP Ale poradzisz sobie ;))

Opublikowano

Bierszesz klikasz na pasek obok ,,Resolution'' i zaznaczasz tą opcję, która jest na samej górze.

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

A może zmieniasz nie w tym folderze co trzeba? Tzn. może masz jeszcze jednego metka i klikasz nie w tym ;p

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...