Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Nie Dzialaja Hacki Na Laptopie

samolocik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorki pewnie taki temat już był ale nie mogę sie go nigdzie doszukać .

Mam problem mam , mam laptopa i te przyciski insert i delete sa umieszczone na klawiaturze numerycznej .

Sciagnelem c++ z 2008 i air dropera i net framworka 4.0.

Uruchamiam jako administrator i gra sie normalnie wlacza ale nie moge przejsc do menu hacka bo te klawisze insert i delete nie dzialaja mimo ze w hacku wyraznie pisze insert lub delete:/

Mam hacka coggle menu 7.0 i nie dziala mi on chociaz normalnie injectuje mi go loguje sie , wchodze na serwer i nie moge tego skumać pomoże ktoś?? beda +

Z góry dzieki

Opublikowano

skoro masz je na numerycznej to pewnie są napisane jakimś innym kolorem np. pomarańczowym, koło lewego przycisku CTRL powinieneś mieć przycisk Fn, przytrzymaj go i wtedy kliknij ten insert.

powinno być ok

Opublikowano

a który insert wciskasz ? jeśli ten na numerycznej to wyłącz numlock

jeśli ten który jest nad backspace'm (tym do kasowania to przytrzymaj Fn ...

nie wiem czemu nie działa o.0

Opublikowano

hmm w takim razie nie mogę Ci pomóc ... poszukaj jakiegoś hacka na hot keye czyli np. przycisk 1 na numerycznej to chams tip. ;)

Opublikowano

proszę

http://www.mpcforum.pl/topic/208029-walltext-hotkey-hack-beta/

w temacie podpiętym był ;)

Opublikowano

ok juz go przegladalem tylko tam nie pisze czy mgo sie wlacza :/ a nie chce sciagac jakiegos nowego hacka ktory mi nie bedzie dzialal bo potem pelno wirosów bede mial na lapku :/

Opublikowano

jeśli to plik o rozszerzeniu .DLL to injectorem, sprawdź temat " jak podczepiać hacki" i tam masz wszystko ładnie pokazane an filmiku albo zdjęciach ;)

Opublikowano

na pierwszym screenie widać jaki klawisz odpowiada za jaką funkcję np.

num 1 - przycisk 1 na klawiaturze numerycznej (num lock ma być włączony)

Opublikowano

hah a co to w ogóle jest ? wyłącz tego antywira (jeśli to antywir) ;D

Opublikowano

hmm wiec tak ....

wylączylem tego antywira 2 tez wylaczylem,wrzucilem ten plik dll do ca, uruchomilem jako administrator airdropera i wlaczylem ca , dalem inject i zalogowalem sie, polaczylem sie z roomem i podczas gry zadne okno mi sie nie otworzylo :/ masz jakiś pomysł?? bo ja juz nic nie kapuje . na kompie mi normalnie wszystko dziala a na lapku nie chce :/

Opublikowano

a klikałeś te num pady ? nie wiem cze normalnie się otwiera to okno

Opublikowano

klikalem numpady i wogole cala klawiature obstukałem xD

czekaj sproboje ten plik dll wrzucic do system32 moze zadziala wtedy chociaz na kompie tego nie robilem :/

Opublikowano

nie to nie pomoże, bo to nie jest plik systemowy.

no to sorry ale ja nie wiem o co biega, laptopy to chłam ;P

Opublikowano

jest chyba znalazlem moj problem wlaczam perxa i jak wlaczam CA wyswietla mi sie komunikat -" Nie można uruchomić programu , ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR100D.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić ten problem . " . Wiecie może o co moze chodzic??

Opublikowano

pobierz ten plik i wrzuć go do X://Windows/System32 (albo 64) (X - partycja systemowa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...