Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prosba]Exp 60 Lv W 2 Dni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zauwazyliscie osoba na s 25 (ktory ma 2 dni ) wbila 56 . Moze nawet 57 , dzis pewnie z 60 ... jak to osiagnac na nowym serwie ktos zrobi TuT ? albo tu napisze ..

To się robi tak, że jak masz mnóstwo kasy w realu, kupujesz kilka tysięcy smoczych monet i bonujesz sobie eq na +2k hp. Jak to zrobisz kupujesz marmurki po 20k i expisz na poli, wbijasz 30 lv, dropisz/kupujesz RIBa zmieniasz srednie na 30+ i lecisz na bo, wbijasz 42 i jesteś w v2.

To jest ukryta treść, proszę

Temat z board.

Cytat z tematu:

Jak wbiłem 60 lev 5 dnia serwera grając mentalem

W odpowiedzi na temat który ostatnio pojawił się na forum postanowiłem wypowiedzieć się w tej sprawie i pokrótce opisać jak tego

dokonałem.

Nie chce mi się pisać co robiłem do 30 lev, bo to wałkowane było setki razy w tysiącach postach. Zaczynam od 30 lev opis przygody

Więc tak: 30 lev zakładam RIB-a +6 35+ średnie, przy HP ponad 11k, polimorfia na 1 lev, buff grający i idę bić orki/ezoty pod świątynią na polimorfii. Żeby zwróciło mi się za marmurki i nie wydawać na potki biję wodzów orków, a itemki, wszystkie jak popadnie (aż szkoda było) do NPC oddawałem. Tak wbiłem lev 40+. W między czasie wbiłem buffowi lev 30+.

następnie:

Wchodząc do v2 miałem bodajże 42 lev, 12-13k HP i 2x kd+4 w ribku - tak przygotowany biłem szpony po 1 - 1,5 grupki bez przerw na regenerację HP. Wraz ze wzrostem levela zacząłem bić po 2 grupki szponów.

Oczywiście by zwiększyć tępo używałem dużych fioletów (40-ek lub 60-ek), i zielonych potków (15-ek lub 30-ek), ewentualnie amurów (wszystko z pierścieniem IS- ale to raczej oczywiste).

Tępo bicia było wspaniałe czyściłem 3/4 największego spota w v2, a gdy już mogłem używać wody yang zahaczenie trzeciej czy czwartej grupki nie stanowiło problemu (chociaż czasami potowałem się jak dzika świnia) ;-).

Wprawdzie nie dropiły itemki +4, ale te co leciały + kasa jaka leci z mobków -wystarczała na potki, marmurki i jeszcze zostawało kasy.

Przy dobrym marmurku miałem hity po 1700 - 1750 bez krytyka !!! - szybkość ataku dochodziła do 160, a szybkość biegania do 170.

Sam byłem zaskoczony efektami, bo to maszynka do expa. Nie przypuszczałem, że wyprzedzę wszystkich i tak odskoczę. Byłem przekonany że jakaś ninja będzie top 1.

Co do postu, który znalazł się ostatnio na forum w sprawie wbicia 60 levela w 4 dni:

1. NIe cztery, bo 5-go dnia wbiłem dopiero - tak DOPIERO, bo mogłem mieć 70 lev 7 dnia serwera ;-). Zamiast iść dalej na lev wyekspiłem kolegę (mój buff grający)- obecnie TOP 1 szamanów, i wyekspiłem jeszcze jednego - surkę, która chodziła mi po potki, selała śmieci, skupowała mamrurki - obecnie TOP 3 sur.

2. W zasadzie to gram sam na koncie, ale mam wsparcie kolegów o których wyżej pisałem . Odkąd wyszedł serwer nie zarwałem żadnej nocki, więc nawet 24/24 nie ekspiłem a co dopiero 26/24

Jak widać szybkie wbijanie levela może być przyjemne i nie powodować problemów z brakiem snu. Jak sobie pomyślę, że miałbym siedzieć na BO, prosić się o PT, i patrzeć jak itemki dropią bodziakowi czy surze, to dziękuję że istnieje coś takiego jak Polimorfia.

Obecnie już nie jestem TOP 1 - i bardzo dobrze bo mnie ludzie zaspamowali by na śmierć , teraz trzeba skupić się na zarabianiu i ulepszaniu eq, bo nowe wyzwania czekają.

Mam nadzieję, iż mój post odpowiedział na pytanie: "jak on tak szybko wbił 60 lev", i pomoże Wam również w osiągnięciu wysokiego levela.

Jeśli macie jakieś pytania, czy też uwagi to proszę się wypowiadać - od tego jest ten temat.

PROSZĘ MODERATORA O NIE ZAMYKANIE TEGO TEMATU - ludzie są ciekawi jak tego dokonałem, więc stwierdziłem iż napiszę o tym na forum, gdyż dostaję bardzo dużo prywatnych wiadomości w grze. Chcąc odpisywać wszystkim i wszystko wyjaśniać musiał bym zaprzestać gry i skupić się tylko na tym xD.

pozdrawiam TaiKoBO

Bez IS jesteś śmieciem ;)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...