Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pudzianowski Vs. Butterbean

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj nie wiem :D

Pudzian waży 118 ten koleś ponad 200KG!!!

Zgniecie Pudziana masą chyba że on pierwszy wywali grubasa wtedy wygra ;p

9368_gold.png

Opublikowano

JEJE KOCHAM TO. Walka tysiąclecia (ciekawostka : walka tysiąclecia jest co kilka miesięcy) na polsacie i nagle każdy jest specjalistą. Wszyscy wiedzą jak powalić przeciwnika, co mu zrobić, kiedy atakować. Ach, te internetowe fujary.

Opublikowano

Mylisz sie ownedzie! Te poprzednie to byly walki stulecia! Poprzednia walka tysiaclecia byla na weselu Mieszka I i Dobrawy a jeszcze poprzednia na chrzcinach Chrystusa - ta obecna pewnie bedzie na podobnym poziomie jak dwie poprzednie.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mylisz sie ownedzie! Te poprzednie to byly walki stulecia! Poprzednia walka tysiaclecia byla na weselu Mieszka I i Dobrawy a jeszcze poprzednia na chrzcinach Chrystusa - ta obecna pewnie bedzie na podobnym poziomie jak dwie poprzednie.

A za kolejne tysiąc lat walka tysiąclecia megazordów?

Opublikowano

Nie wierzę, typ w pół minuty rozwalił 200kg :O

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Wiecie co to jest bezsensu.

Ten Koleś Promuje Pudzianowskiego w USA więc jeśli by przegrał to stracili by kase więc walka juz tydzien temu straciła dla mnie sens.

Kolejna rzecz; Borek jak potem podbił do pudziana to myslałem że padne. Pokazałeś wiele fajnych rzeczy a co on pokazal? o.O Tak się nim podniecają że ja nie wiem co. boga z niego robią?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ten Koleś Promuje Pudzianowskiego w USA więc jeśli by przegrał to stracili by kase więc walka juz tydzien temu straciła dla mnie sens.

Tak, tak. Wszędzie są jakieś spiski. Nie jedz chleba jutro, bo zrobili go ze starych kotletów. Chcą Cię otruć!

Opublikowano

Owned!@ Twoja Osoba mnie irytuje. Mówie ci jak jest :)

Podobała ci się tak strasznie ta walka? Zaczniesz wyznawać Mariusza "Pudziana" Pudzianowskiego?

Mi osobiście się nie podobała walka i według mnie to jest jego promocja. Słyszaleś co ten Borek Mówił? Podbił odrazu do niego. Że tyle pokazal fajnych ciosów i wgl. A co on pokazal przez 40 sekund?

Ja nie widze powodu zeby się jarać tym.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Owned!@ Twoja Osoba mnie irytuje. Mówie ci jak jest :)

Podobała ci się tak strasznie ta walka? Zaczniesz wyznawać Mariusza "Pudziana" Pudzianowskiego?

Mi osobiście się nie podobała walka i według mnie to jest jego promocja. Słyszaleś co ten Borek Mówił? Podbił odrazu do niego. Że tyle pokazal fajnych ciosów i wgl. A co on pokazal przez 40 sekund?

Ja nie widze powodu zeby się jarać tym.

Taka jest telewizja, dlatego też jej nie oglądam. Nie jaram się Pudzianem i nawet nie stawiałem na niego. Ale mówienie kilka minut po walce, że była ustawiona bo coś tam i coś tam mi się nie podobało jest uber śmieszne. I mówisz mi jak myślisz, ale tak nie jest.

Miło, że irytuję.

#up

Lepsza jakość : http://patrz.pl/filmy/mariusz-pudzianowski-vs-eric-esch-butterbean-ksw-14

Opublikowano

Kolejna rzecz; Borek jak potem podbił do pudziana to myslałem że padne. Pokazałeś wiele fajnych rzeczy a co on pokazal? o.O Tak się nim podniecają że ja nie wiem co. boga z niego robią?

ta robia z niego boga, i niech robia, bo pudzian to jest gosc, dzieki niemu mma w polsce nabralo takiej popularnosci, i niech taki random jak ty siedzi cicho.

Ladnie go pudzian wywalil, ale tez sie ciesze, ze saleta wygral z najmanem :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ten hymn to było mistrzostwo :D

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...