Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pudzianowski Vs. Butterbean

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam niewime ale przepuszczam że o połnocy beda pewnie tak walczyć. Bo będa walki wprowadzajce ich nie ?

Ja tam myśle ze pudzian wygra ostrio sie wziol za siebie .

30364378.png

Opublikowano

no być może i się wziął za siebie, ale gdy gruby go walnie na zienie, siądzie na niego, zacznie go okładać to pudzian nic nie zrobi ;)

fasolka wygra ;)

Opublikowano

Mario dostanie ładny wpierdol :D

Gruby jest taki gruby że nie ma szyi, jak go jebnie z bęca to po pudzianie.

Walka ma niby być o 20, ale to na początku walczą inni, więc myślę że koło 24 będzie walczył pudzian.

Opublikowano

no być może i się wziął za siebie, ale gdy gruby go walnie na zienie, siądzie na niego, zacznie go okładać to pudzian nic nie zrobi ;)

fasolka wygra ;)

Dokładnie tak ... Chyba że sprawa się obróci Butterbean będzie na ziemi Pudzian na Górze to może Esch mieć problemy...

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Walka bedzię ok. 21.00

Mysle ,że Pudzian wygra bo ten 200kilowy wieloryb będzie zadawał wolne ciosy a jak trafi to pudzianowi rozj**** czache :P

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

taaa jak będzie walka o 24 to wole na yt sobie spokojnie obejrzeć ;D

Opublikowano

szczerze to bardziej mnie interesuje walka najman vs saleta, bo na bank bedzie smiesznie, a co do walki pudziana i grubaska, to sie zobaczy, ale ten grubasek to sympatyczny ogr jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

18.09.2010 |Polsat 20:00

Czternasta edycja gali. Jej największymi wydarzeniami będą walki Mariusza Pudzianowskiego z Erickiem Echem i Marcina Najmana z Przemysławem Saletą.

Kurde a ja akurat polsatu nie mam xD

Na jakich programach będzie jeszcze emitowana gala?

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ten "wieloryb" potrafi zakończyć walkę jednym ciosem w stójce, jakiś wolny tez nie jest.

Pudzian powinien go przewrócić (unikając potężnych ciosów Butterbeana) i wtedy założyć jakąś dźwignię.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Witam!

Wie ktoś może gdzie będę mógł obejrzeć walkę w internecie?

Nie mam polsatu :(

@edit

Znalazłem jak by ktoś chciał to proszę oto lint

http://www.tv.jardello.com/polgol.html

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...