Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archer W Pvp - Abs, Krytyk, Przeszywka, Czy Hp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich doswiadczonych graczy i jednoczesnie prosze, aby tylko tacy wypowiadal isie w tym temacie.

Zanim przejde do sedna sprawy pragne Was Wszystkich poprosic, aby ten temat nie zmienil sie w klutnie, albo ostra wymiane zdan. Pelna kultura i rozsadne przemyslane wypowiedzi!

Moje pytanie brzmi nastepujaco: Co lepsze w pvp, 15% abs, 10% na krytyka, 10% na przeszywke, czy 2k hp?!

Zakladajac nastepujacy scenariusz:

Mam 40 archera i przecietne eq, skille

-ognista strzala M1

-powtarzalny strzal M1

-trujaca strzala 5ptk

-jelonek+9 um7 spalone kd

-ubranie lwiej mrowki+7 spalone kd

-pieciokatna tarcza+7

-skórzana maska+8

-srebrna branza+8 bez slotow

-ebonitowe kolczki+8 bez slotow

-brak butow

-miedziany naszyjnik+0 bez spotow 15% na miecze // miedziany naszyjnik+0 bez slotow 2k pż // taki sam naszyjnik z 10% na krytyka // taki sam naszyjnik z 10% na przeszywke

Zalozmy, ze walcze z 30 boddym ktory ma fmsa i przecietne eq.

Co lepiej zalozyc na ta walke (ktory naszyjnik wybrac) hp, krytyk, przeszywka, czy abs?

Oczywiscie to jest tylko przyklad, aby lepiej zobrazowac moje pytanie.

Opublikowano

Na niskim poziomie lepsze HP. No i skopałeś nieco build, bo lepsza do pvp jest trująca niż ognista, a archer jak wiadomo nie expi skillami. Skombinuj sobie niewrażliwkę, to podstawa do walki z wojami. Ogólnie pasowałoby podkuć eq, to wiadomo, a pytasz tylko o bony.

Opublikowano

Na tym lvl tylko HP. Krytyka masz za malo, co innego jakbys mial z 30% (lacznie). 2k HP to juz duzo lepiej na pvp. Z absami to zaczynaj na 50lvl i kup od razu naszyjnik buty i kolce. A na 61lvl jesli chcesz koxic to kup abs na kazda klase i kazda tarcze na 61 +9 (ja mam tak BMem wiec ochronka 39% abs = 104% abs na kazda klase = najwieksze DMG to cannabis 90lvl syriusz +9 3k z sarzy ;f. A przecietnie na 70lvl wojownik z wira mi ciagnie 100-200 max. ;d mam 66lvl)

Opublikowano

Reasumujac:

-Gdy dmg mojego przeciwnika nie przekracza 1k, bardziej oplacaja sie bony na hp? (chyba, ze w itemach razem mam 30% krytyka)

-Gdy moj przeciwnik bije mocniej niz 1k, zakladac abs? (chyba, ze w itemach razem mam 30% krytyka)

-przeszywki nie brac pod uwage

Tak? Czy ktos jeszcze ma jakies sugestie, cos chce dodac?

Dlaczego Wy piszecie, ze build zwalilem, ze powinienem zainwestowac w hp, czytac ku? Przeciez wyraznie napisalem ,ze to TYLKO PRZYKLAD!

Opublikowano

zalezy ile Ci wali przeciwnik.

abs to juz od twojej decyzji,

krytyk przydal by sie

przeszywka nie potrzebna | jak uwazasz

hp moze sie bardzo przydac

.

ode mnie rada. kup sobie bon na trutke ;] Jak truta wejdzie to ladnie przeciwnik deda.

Opublikowano

Skombinuj 60 abs. I teraz albo ta srebrna +8 albo jakaś inna bransa 1,5k pz.

Lub

45 abs i 2x 1,5k hp. Bardziej polecam pierwszą decyzję bo będa ci bić ze skilli po 600.

Opublikowano

@UP

Abs i HP to syf. Albo robisz HP albo abs. Lub po prostu w kazdym itemie HP i abs.

Jak zrobisz 50/50 to bedzie takie dziadoctwo.

Poza tym najlepiej zrobic 1 eq pod kazda klase z absami i jest spokoj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...