Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

ja_nik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale gdy odpale lodówke przez tryb avaryjny to nie będzie IceWalla (IceWall nowsza wersja FireWall ) i mi 2 pedały i 1 pedofil wyskoczą :(

nowyobrazmapabitowaps.png
Opublikowano

No to zostaje tylko odpalić lodówkę przez tryb awaryjny z konsolą i wpisać "firwall on" następnie "yes" i już:)Nie wyskoczą ci żadne pedofile itp.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Teraz coś ode mnie zamknąć japy bo poobijam leszcze ile macie lat po 8 bo ty spamerze ja_nik dość ze pisać nie umiesz mamusia kulturki nie nauczyła, jak byłes mały tak sie domyślam to karmiła cie pewnie z procy i teraz masz pysk niewypażony do tego jeszcze zachowujesz sie jak bys mial ADHD a może żeczywiście masz, Kub@ dał byś se siana dziecko bo na widok takich postów żygać mi się chce. Proszę moderatorów o zamknięcie tematu i zbanowanie tych dwóch ludzi. Paranoja normalnie Dzieci idzcie sie pobawić klockami LEGO

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

klacul ale CeBa folece pomurz jak ń ómi śE safogofAć ;D

asdun.png

Lubisz Wiedźmina? A może po prostu szukasz świetnej gry przeglądarkowej wykonanej we flashu ? W każdym razie zapraszam cię do wspólnej gry w Wiedźmin Versus! (kliknij w sygnaturkę)

Client Metin2 2008

44373058.jpg

Opublikowano

Wy naprawde jesteście dziećmi po ile macie lat? Dziwne pytanie nieodpowaidac debile to było pytanie retoryczne jeśli wiecie w ogóle co to znaczy każdy został zraportowany.

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

a ty śe ń otsyfaj po ty difńe mUwis i a će nie rosumiem... cy ty wies co to lapolt?

asdun.png

Lubisz Wiedźmina? A może po prostu szukasz świetnej gry przeglądarkowej wykonanej we flashu ? W każdym razie zapraszam cię do wspólnej gry w Wiedźmin Versus! (kliknij w sygnaturkę)

Client Metin2 2008

44373058.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Robisz nowe na metin2.pl :D następnie przychodzi ci na @mail wiadomosć z aktywacją konta. Naciskasz linek który jest zawarty w wiadomości i masz już aktywne konto :) Proste co nie?

Teraz masz aktywne konto i gdy wejdziesz do gry ,wybierasz serwer i wpisujesz login i hasło. Teraz sobie na pewno pograsz :D

Liczę na wielki -------------------

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...