Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Partyzana +9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, napisałem na metin2 pl do kolesia żeby pozyczyl mi parte +9 on podleciał dal na handel i dal akcept ^.^ ja sie wylogowałem a teraz mi grozi policją :> moge miec przez to problemy z policją ? potrzebuje bardzo szybkiej odpowiedzi.

Opublikowano

Oczywiscie ze nie , przeciez on Ci ją sam dal -.- Wiec miej na niego wyj eba... Jedyne to moze Ci zrobic to zepsuc opinie nic wiecej .

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Skoro dał Ci tą parte na handlu to nie ...

Ale musiał to być straszny noob.

Albo to Ty jestes noobem i to był Twój bardzo dobry kolega który Ci ufał a Ty go okradłeś...

CX7Rrj.png

Opublikowano

jeśli przestraszyl cie artykuł w tvn to moim zdaniem ten koles znał z reala złodzieja (prawdopodobnie ktos ze szkoły czy skądś) a przez IP itp. niewiem czy ktoś bedzie miał czas żeby cie namierzać.

Ja nie kradne wole bocić i za kase all kupić (mam fms+9 sr 35% kd woja +3 i powtórki +4 miodzio):D

Opublikowano

Cos ty xD Kazdy grozi wez ja i nos jak jestes wojem bedziesz koxic :D a jak nie to sellnij za 1.4kkk

parta+9 nie jest warta 1.4kkk

ja na s11 kupiłem za 600kk

Opublikowano

dzięki wszystkim za pomoc ;) nie, to nie był kolega patrze ziomek w m1 z parta to sie zapytalem on za chwile podleciał i mi dał ;). z tą partą 70 mentalem sam do kowala śmigam ;) ale mam 80% na dt 13k hp i ponad 750 deff

parta ma 8% truty ^.^ i 4 inne słabe bony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...