Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzura Wojownik

EasyBotPL

Jaki fryz?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki fryz pasuje do woja.

• Chustak
      28
    • Kucyk
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie mam prośbę do was abyście mi pomogli wybrać FRYZ dal woja(nieważne ale mental :) )

A więc jaka Fryzurka pasuje do SMOCZEJ +9 i RIB`A +9

Czy chustka> jeśli tak to jaka :)

lub

Kucyk jeśli tak to jaki kolor ;)

P.S co do ankiety jeśli zaznaczycie chustka to jaka ona ma być i napiszecie w odpowiedzi :P

Opublikowano

Aaa właśnie że ważne! Do body pasuje bardzo kucyk a do mentala bardziej chusta. Jednak w twoim przypadku a mianowicie rib i smocza polecam zielonego kuca, oczywiscie mozna wziac czarny ale w takim kazdy prawie biega ;p (Fajny jest też brązowy)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Moim zdaniem mental będzie super wyglądał w czarnym kucu , a body w czerwonej chustce :P

Opublikowano

niebieska chusta według mnie koxi w wygladzie :) lub czerwona. kucyk ze tak powiem, kiedys byl szpanem, ale teraz bardzo duzo osob go ma i sie jakos nie wyroznia.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie... Na chuj wam kucyk lub ta chusta skoro mozna kupic dobra fryzure z abs np 10% odp na wojownikow. Po co komu jest wyglad? Co ty jestes baba? xD (Moja siostra np nie bedzie grac jak fryza nie ma zmienionego)

Opublikowano

w niebieskiej chuście chodzi dużo osób. Polecam kuca. Ale ja to bym wziął mopa czerwonego ;p

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...