Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]O Cenniku I Abonamencie W Easy Metin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem nowy temat " [info]Ile Będzię Kosztował Abonament I Na Ile W Easymetin" lecz zamknęli i dostałem aż 27 minusów dziękuje wam :)

A więc chciałem wam wytłumaczyć że ta strona pewnie nie jest oficjalna ale są napisane cenny za wykupienie abonamentu zanim napiszesz "FAKE" to ci zacytuję fragment który napisał a więc

SMS paynament system probably will be, but not for all country. It depends on the agent..

a po przetłumaczenie

możliwość zakupu bota przez funkcję SMS prawdopodobnie będzie, ale nie dla całego kraju. To zależy od agencji
(troszkę przerobiłem tłumaczenie żebyście zrozumieli że chodzi o zakup bota)

wypowiedz jego po raz 2 po polsku

Witam! Dla wersji Polskiej Metin2 zostało wczoraj wprowadzenie uaktualnienia dla systemu zabezpieczeń HackShield.

Proszę czekać, jak sami wiecie EM2 jest w wersji beta więc uaktualnienie może trochę potrwać. Chciałbym jednak zaznaczyć, że uaktualnienia będą przeprowadzane w tempie ekspresowym w momencie kiedy do EM2 będzie wprowadzony abonament.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek.

strona :

To jest ukryta treść, proszę

Przeglądałem różne stronki nie jestem pewien czy to prawdziwa stronka ale ciekawy materiał znalazłem o cenniku

Cennik

(16.09.2010)

Witam!

Dzisiaj podjęliśmy decyzję związaną z ustaleniem abonamentu dla EasyMetin2PL.

14zł - 10dni.

26zł - 30dni.

Ceny będą obowiązywać od 1.10.2010.

EasyMetin2 PL

(16.09.2010)

Witam! Chciałbym poinformować wszystkich użytkowników EasyMetin2, że dziś tj. 16.09.2010 Polski serwer Metin2 został zaktualizowany.

W związku z tym EasyMetin2 przestał działać. Pracujemy nad jego uaktualnieniem.

Pozdrawiam zespół BotPlanet.pl

Bardzo możliwe że będzie tyle kosztował ponieważ sam CraftyGeek wspomniał o abonamencie.. ale nie jestem pewien

Jeśli nie dobra czcionka za duża to mod zmień :)

A i zbieram + :) Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...