Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Lepszy Do Expa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E L O

Chciałbym was zapytać kto lepiej się sprawdzi w Pvm ?

- Ninjia dagger ?

- Sura bm ?

Jakie bym musiał mnieć bony/itemy ,żeby dobrze expić daną postacią ?

jaką postacią szybciej wbije 100% doświadczenia ?

Za Pomoc zostaną oddane + bądź - .

Zależy jak kto chce..

Uwaga!

Tylko najlepsze posty bendą tylko oceniane ..

Z góry dziękuje za wasz cenny czas który poświęcicie w tym temacie ;-)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Oczywiście , że ninja dagger na DMG hacku ; p eq nie musi być bardzo dobre , ponieważ chmurka na M + dmg hack robi swoje :) mam nadzieje , że pomogłem

Opublikowano

elos ;D polecam ci PVM Ninja daggerem . moim zdaniem jest 100 razy lepszy niz bm ;

1;Lepiej sie nim expie , (trujaca chmura dmgx10)

2;Jest tanszy w utrzymaniu (nie3eba niebieskich potkow)

3;Bm calkowicie nieradzi sobie nawet z DMG !

4;W statach ninja dawac only zrecznosc potem wital ! zeby duzo defa bylo i na dmg hacku ! :)

5;Bony najlepiej na otrucie w zbroi oczywiscie def i sped :D

Daj + to nic niekosztuje ;)

Moja postac

Sura wp 61lvl s.11 JiNNO 4EVER ! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak więc polecam Ci grać ninja dagger. Jeżeli to ma być na globala (Metin2PL) to eq z jak największym +. Na początek styknie: Skórzana +6, Błekitne +6, Bojowa +6 i Sztylet/Amija +6. Potem zmień eq na czerwone ubranie +6, maskę kolczą +5/+6 oraz 5kątną z jak największym + (żeby dawała więcej defa niż bojowa) . Po wbiciu 30 lvl koziki z jak największym + i jak największymi średnimi. Na 34lvl zmień ubranie na lwiej mrówki +6/+7. Po wbiciu 42lvl ubranie zabójcy +7, stalową +6/+7 i okrągłą tarczę +6/+7. Czemu nie napisałem nic o butach i biżuterii? Ponieważ czasem mogą dropnąć np. drewniane buty (na 17 lvl) z bonem +1,5k hp. Bransa najlepiej srebrna +6 (przynajmniej), ebo +6/+7 i jakiś naszyjik (z jakimś bonem). Jeżeli ma to być postać do expa z konia to zamiast kozików proponuję zdobyć FMS-a

Co do buildu to tak:

Staty: 2zręczność 1wital

Skille: (w każdy po 1) potem zasadzka/wirujący/szybki/chmurka lub wirujący/zasadzka/szbyki/chmurka Czemu chmurka jako ostatnia? Jeżeli to ma być postać do expienia to chmurka się za bardzo nie przyda. Gdybyś chciał chodzić na bossy, to chmurkę należy wbić jako 2/3 skill.

Dlaczego Dagger, a nie BM? Na Pl Bm-em ciężej się expi. Dagger jest bardziej uniwersalny. Będzie super do expa. W pvp słabiej, lecz nie najgorzej.

Moim skromnym zdaniem to wszystko. Jeśli pomogłem daj + :]

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Dagger w 100%

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...