Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dedyk Co I Jak. Pomocy.

NaK*rwiacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym załozyć serwer ale dedykowany, miałem serw kiedys na hamachi ale teraz chcialbym miec dedyka.

1. Czy żeby serwer był 24/7(dedyk) trzeba kupić serwer na np. hostgame.pl

Napiszcie co i jak o dedyku ...

dam +

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

HostGame nie jest do tego..

Polecam

kimsufi

Ovh

SerweryDlaCiebie

tam kupisz cena dobrego serwera zaczyna sie od 100zl + instalacja + rozpoczecie umowy = okolo 300zl za 1 raz potem juz po cenie serwera.

beznazwy1km.gif
Opublikowano

Hmm;) Pierwsze pytanie<bez obrazy> ile masz lat?;)

Trzeba wykupić hosta hmm ogólnie to na start serva musisz wydac 500zł +;) a wprowadzając SM możesz dużo nie zarobić ;)<podobno nie legalne? o.O >

Kiedyś czytałem<hmm pewności nie mam > ze można założyć serva Nochamachi i nie dedyka :) Dla cb to mi się wydaje najlepsze rozwiązanie ;))

100 zł huh?^^ tyle to miesięczny host ^^ na ile osób hah?^^ polecam hosty po 200... 200pare zł :)

Edit. Niech wam będzie ten za 100zł :) zresztą to tylko na początek wiec niech bedzie ;) nie lubię się kłócić :>

Plusik?^^

Opublikowano

Kto wam dał -- ?

juz leci po +

Ok dzieki do zakmniecia

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...