Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy jestem na spocie zdarza się tak, że bot zabije wszystkie moby, ktore sa w jego zasiegu. w tym momencie moby pozostajace w jego zasiegu przestaja sie respic a bot sobie stoi az do czasu pojawienia sie kolejnego moba w jego obszarze ( czesto zajmuje to kilka minut... ). i tu mam pytanie. czy da sie ustawic, zeby bot gdy stoi biegl np kawalek dalej ( w sensie pare metrow ) zeby znowu mial w zasiegu jakiegos moby?

Opublikowano

tak ale radius jest od zwiekszania zasiegu. czyli np. jest coordy sa 4000/ 4000 to jesli radius jest 100 to on odbiegnie o 100 wiecej lub o 100 mniej tylko. a chodzi o to ze w tym miejscu po pewnym czasie nie ma mobow. nie zdarza sie to czesto ale zdarza sie. i wtedy jest paro minutowa susza. a co do spotow to uzywam tych skryptow ktore byly dolaczone do bota ale sa kiepskie a na forum nie moge znalezc dobrych skryptow na 25-35 lvl

Opublikowano

Najlepiej zrobić własne skrypty. Niestety na tym lvlu respawn mobow jest taki sobie.^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

no wlasnie a niestety moja wiedza o silkroad jest jeszcze ograniczona. znacie jakies dobre spoty na ten lvl? chociaz tak opisac krotko? najlepiej downhang

Opublikowano

Zmień spota i w 3 zakładce w "Misc Filter" zaznacz "Walk to random area if no mobs".

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Sprecyzuj dokładnie który masz lv teraz, i na jakich mobach chcesz bocić. To coś poradzimy

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Jak kolo downhang to bys podal lvl .. zapewne masz 28-40..

jak kolo 30 to idz na hyoengcheony czy cos takiego ;D wychodzisz z dh lewa brama i idziesz caly czas w dol ta droga i tam sa takie skamieniale moby.

jak kolo 35+ idz pod oasis

40 idz do dead ravine. Scrypta zaczyansz robic jak bot skonczy repota kolo stable.

sygna1o.jpg

Opublikowano

mam 29 lvl :)

@wojtek12 dzieki swietnie! wlasnie o to mi chodzilo. DUZY PLUS!\

co do skryptow chodzi o to ze nie znam map bo nie gram dlugo w sro, a wiec nie znam na tyle map i dlatego korzystam z paczki skryptow z glownego topicu o bocie :)

btw na tym spocie z ta opcja wlaczona dostaje srednio 0,15 % expa na minute. wiec jesli to jest ok to raczej nic wiecej nie potrzebuje.