Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Teraz Odpalić Easymetin2

matrixz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SS każdy może dać z podglądem itemków ;>

wystarczy że odpali w normalny sposób M2

jak na prawdę działa to daj SS z oknem od EM2

jak nie dasz to temat do kasacji jak dla mnie...

Opublikowano

Nagraj film jak bocisz.

Wez tak zeby nie bylo Twojego nicku widac, i napisz na tym filmiku DLA MPC FORUM DZIEN 18 WRZESNIA 2010 GODZ NP.19:47

I caly problem sie rozwiaze.

jak ci dziala to wrzuc film, bo potki po niemiecku to sa nawet jak wlaczasz metka przez metin.exe/

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

LUDZIE SPOKOJNIE JEST JESZCZE 1 USER KTÓREMU DZIAŁA I ROBIŁ PODOBNIE WRĘCZ Z TEGO SAMEGO UPLOADU !! POSZUKAJCIE.\

HEH PO NIEMIECKU SĄ POTY PO PATCHU OD ANDRZEJA ehh jeżeli się nie znasz nie pisz bo przez exe metina normalnie będzie full po polsku a jeżeli nie chcecie to zamknijcie temat to nie dla mnie ale dla was

PS POWIEM ŻE NA S1 DZIAŁAJĄ JUŻ CHIŃSKIE boty w parach po 2 latają ahh mogłem zrobić ss jak przez em2 wczoraj łowiłem bym pokazał...

PS WŁAŚNIE KUR** CZEMU SAMI NIE ZROBICIE TYLKO PRZEDRZEŹNIACIE CZEKACIE NA GOTOWE RUSZCIE MÓZGIEM CO PO NIEKTÓRZY! BO MNIE I AUTOREM TEGO WCZESNEGO TEMATU DZIAŁA!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ja nie rozumiem tego wątku co zaczynasz podmień pliki metin2 "Ścieżka coś tam coś tam " :D Nic z tego nie rozumim . Rozpisz troche jak byś mógł :D

Opublikowano

JA PIERDOLE...

CHYBA ZEBYS WIDZIAL ITEMKI POTRZEBUJESZ PATCHA 4.3 PALO...

A JAK MASZ PATCHA 4.3 I PLIK METIN2CLIENT.BIN TO MASZ POTY PO NIEMIECKI........

ODPUSC SOBIE ROBIENIE HACKOW...

POCZEKAMY KILKA DNI MOZE TYDZIEN I ANDRZEJT NAM ZROBI...

@Down nie do cb tyko do autora

sugna70kz.png

Opublikowano

@Up

Do mnie to było ? Bo z kontekstu wypowiedzi nie mam pojęcia czy to do autora tematu czy do Upa ( czyli w Twoim przypadku do mnie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...