Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiesze Hity

Makkali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All

czy moglby mi ktos wrzucic linka lub napisac czy cos takiego istnieje bo ostatnio na priv widzialem 40lvl jak walil po 99k i mnie interesuje takie cos jak to zrobic z gory thx nie znalazlem nigdzie takiego temetu

Opublikowano

Na prywatnych serwerach jest coś takiego jak rebirth, dobijasz 200-250 lvl i resetujesz lvl a staty zostaja, to nie zaden hack tylklo rebirth. Temat do zamkniecia.

Opublikowano

Na priv servach masz takie cos jak np. DWPST1.2 -> engine z wszystkim "najbardziej wypasionymi hackami" i tam sie mozesz w takie coś bawić (dmg control, demi itp. za dmg control i tak jest auto ban bo jakims czasie). A jesli chodzi o GMS badz EMS to nie ma czegos takiego (jak narazie) ale watpie czy bedzie bo wtedy gra stracila by sens. Jesli chcesz sie pobawić w CS (ty widzisz ze uderzasz wiecej ale w grze to niema zadnego efektu) to poczytaj forum temat "jak zwiekszyc sile skilla". Ten temat do zamknięcia i na przyszłość dział PPP

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano

inaczej mówiąc na priv servach jest wiencej hacków niz na normalnych bo bardzo zadko robią jakies update czy cos

//Ciach

Opublikowano

Update ni ma!

Bana sie nie dostaje!(Jeżeli potrafi sie haczyc ;S)

Mozna tez legit za pomaca rebirth.

Polecam dohaczyc do 3-4 rebirtha a potem legit.

Pzdr.........................................

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...