Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Płatny... :/

ChEmiczek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i wygooglowałem, na oficjalnej stronie projektu napisali, że w sobotę lub w niedziele wydadzą uaktualnienie i EM2 będzie działał na HS3...

Niby fajnie, ale potestować będzie go można kilka dni i projekt staje się płatny...

10 dni za 14 zł

30 dni za 26 zł....

A tu macie dokładnie info:

http://www.mmobot.ovh.org

Do tego jest polski support i koleś odpowiada na pytania na gg, zwie się on CraftyGeek, jego gg to: 6950991

Co Wy na to?

Podejrzewam, że teraz i Andrzej nie zrobi nam EM2 gratisowego :/

Czekam na Wasze opinie....

PS. Sorki, źle linka wkleiłem, link już ok...

Opublikowano

Ja napisałem do prawdziwego twórcy ale narazie nie odpisał.Ale ja twierdze , że to nie prawda.

1.Strona na ovh każdy może taka zrobić.

2.To nie jest oficjalna strona projektu EasyMetin2 tylko to

http://www.easymetin2.de

Opublikowano

To nie jest oficjalna strona projektu tylko jakaś podróba

Naciągacz...

Report...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Nie wiem jak Wy, ale ja na pewno nie zapłacę za tego bota. Jak już będzie płatny to kończę grę z metkiem i tyle... Oczywiście Andrzej nie potwierdził, że to prawda więc nie ma co spekulować na razie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...