Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Mój Procek Jedźie Po 90 %

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak mam taki problem ostatnio na odpalonych dwóch Metkach wszedłem w procesy (menadżer zadań) i o dziwo zauważyłem, że mój procek przy jedynych dwóch Metinach jedzie po 90 %.. Mój procek to: AMD Athlon II X2 245 Procesor 2,90 GHz (chodzi troszkę głośniej). Lagów ogólnie mam zero przy odpalonych przykładowo 3 metkach słuchaniu muzyki, mozilli oraz Skeyp, lecz boję się żeby ten procek mi się czasem nie spalił xD. Komp nowiutki w lipcu kupiony.. Więc piszcie poniżej dlaczego tak się dzieje.

PS

Modek chyba mnie nie zabije za to, że napisałem to tutaj (nie wiedziałem w jakim dziale)

@EDIT

Nie mam słabego kompa <_< 4gb ramu karta graficzna 1gb procek też dobry.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ilość ramu i jakie chłodzenie procesora?

4 gb ramu jednak z tym chłodzeniem procka nie wiem.. Dam edita

@EDIT

Cholera.. Pobrałem speedfana on jednak nie pokazuje mi temperatury procka chłodzenia etc.. Jest inny sposób na sprawdzenie chłodzenia?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Pobierz Everest Home Edition. Jak jusz zainstalujesz to włączasz go , i wchodzisz >> Komputer >>Czujniki , i tam masz wszystko jesli chodzi o temperaturę Procka.

Opublikowano

Skype bardzo spowalnia kompa

używaj programu teamspeak 2

Ja zawsze mam włączone 3 metiny na słabym kompie i 3 na lepszym i do dzisiaj wszystko jest ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...