Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jak w temacie , chcialbym zamienic mojego BODY-iego [60 lv] na SURE (wolalbym z Duszkiem :) ) [55-60]

Postac posiada skile :

AURE m2

WIREK m3

SZARZA m4

BEREK 5

TRZY... 1

DO kazdego poziomu brakuje 1 ksiazki .

Eq: Postac posiada bardzo duzo itemow

- zleka +9

-smocza +8 z bonem 500 pz kd +3 speed i uchylki

-kalosze i naszyjnik z 1000 pz

-FMS +8 sr 31 bon 9 % na diably i kd smierci , potwora +3

-srebrna bransoleta +8

- Po za tym kilka marmurow , kd , ku , Fms +5/7 Boga +6 itp

Propozycje prosze kierowac na GG: 7309596

(Licze na sure z EQ | do rozkrecenia postaci dozucam 100 kk )

Opublikowano

hehehe nie dziwie się że chcesz tego bodego skopanego wymienić jak berka nie ma na M :D:D

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Po pierwsze, nikt ci nie da Sury 55 - 60lv za to gówno, spaprałeś tego Wojownika ( Wojownikiem bym tego nie nazwał, a raczej parodią tej postaci ), 60 poziom i skille m2 ? Słabo, tak jak powiedziałem, niema szans, aby ktoś się zamienił. Chyba, że ktoś by miał wodę zamiast mózgu.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@UP nie zgodzę się jak ktoś tak samo spaprał skile BM jak autor bodym to ktoś się zamieni ( ja nie gram BM więc , żeby nie było nie mam takiej postaci ) ...

Top: naprawdę , żeby zrobić szarże zamiast berka to trzeba być ... ;x radze ci grać tym bodym ponieważ lepszy zarobek na metkach ;p

Opublikowano

Ja jakbym miał się wymieniać to chyba tylko za te 100kk. Proszę o zamknięcie tamatu :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

@UP nie zgodzę się jak ktoś tak samo spaprał skile BM jak autor bodym to ktoś się zamieni ( ja nie gram BM więc , żeby nie było nie mam takiej postaci ) ...

Top: naprawdę , żeby zrobić szarże zamiast berka to trzeba być ... ;x radze ci grać tym bodym ponieważ lepszy zarobek na metkach ;p

Sura BM jest więcej warta od Wojownika, a tym bardziej od parodii. Jeszcze raz powiem, wątpię żeby ktoś się zamienił. ; )

g0Tef.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...