Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy w tej grze ale gralem kiedys i mam ochote zagrac Seigta Hunter, i mam takie pytanko jaki build? kiedys bylo tak ze kazdy robil pierw pod dagger i potem resset robili, jak rozdac skille w tej chwili i jesli sie robi reset to na ktorym?

Opublikowano

Tylko jest jeden mały szkopuł:

Łatwiej jest być Xbow na DF niż Daggerką, szybciej się rozwala mobki i mniejsze prawdopodobieństwo na dead. Ja tak jakoś reset na 75lvl robiłam.

tlofbnowe2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak grać Hunterką, to tylko i wyłącznie z hybrydą.

Na początek polecam Nożyk+łuk.

Schemat walki wygląda tak: Najpierw używasz skilla SilentKiller(sztylet), którzy zadaje masakryczny damage i unieruchamia wrogów. Zaraz po tym wciskasz DeadSpin, jeszcze skuteczniej unieruchamiając potwory i odskakując dzięki niemu na pewien dystans. Następnie wyciągasz łuk i dobijasz moby skillami takimi jak TriangleShot i WonderFiring.

Na PvP. Jest podobnie: najpierw 2 powyższe skille z daggera, następnie z łuku strzały typu: IceArrow, VulnerableShot i inne bajery dające miłe defbuffy. :)

Na 90lv reset skilli na Łuk+Kusza, gdyż wtedy dostajesz Fiore Novas i Demolition Bomb, które dają niezłego kopa i są dobre zarówno na PvP, jak i PvM.

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.