Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przepraszam z góry wszystkich niewiedziałem gdzie napisać ;[ .

Mam Problem mianowicie na starym kompie wypakowywałem pewien plik . Odszedłem od komputera dosłownie na minutke , już prawie się wszystko wypakowało .

Windowsa "xp" mam zainstalowanego na Dysku C tam nie przygotowałem dużej ilości miejsca dałem aby wypakowywało na D . Wtrakcie wypakowywania zaczęły się pojawiać komunikaty typu na dysku "C" jest zbyt mało miejsca więc zacząłem przenosć pliki spowrotem na "D" ;] - wiem głupio wygląda ... Wkoncu doszło do tych 99% i zaczą coś przenosić na "D" niestety nie zdążyłem przenieść plików spowrotem na dysk "C" ;] Teraz nigdzie nie widze tego pliku i pisze mi , że na "C" jest 30mb wolnego miejsca ;] Przed tą akcją było 10GB ;] Co zajęło to miejscie? Gdzie to jest ? Czy da się to jakoś naprawić ? Czy onieczny jest format ?

Proszę moderatorów o nie zamykanie tamatu Błagam ! Przenieście tam gdzie być powinien niewiem gdzie jest miejsce tego tematu ale prosze nie zamykajcie .

HeLp !!! Jak nie wy to albo Kamil Scheicht Albo format a tego wole uniknąć Blagam o pomoc !!

bez yt.