Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telekill ! Hack17.09.10

PanTenorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam windowsa XP i mi nie chce borykać... Jak kliknę game start i jak się HackShield zacznie ładować to haczek się wyłącza... Proszę o pomoc...

Nothing to do here.

Opublikowano

Mi tam dalej działa , zarzuciłem Ci jak coś plusika

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bieber jest Zajebisty

Nick:LoveAngelika

Lvl:105

Profka:Sura BM

EQ:Nawet Git 4x Epik,4x eq smoka i.t.p

Serwer:EliteMT2

Królestwo:Shinsoo <3

[x] - 50 postów

[x] - 100 postów

[x] - 150 postów

[x] - 200 postów

[x] - 250 postów

[x] - 300 postów

[x] - 350 postów

Opublikowano

Próbowałem ściągnąć drugi raz i wykryło mi trojana przy czym za 1 razem nie wykryło nic ...

Irytująca pomarańcza

Daj minusa to dam Ci plusa :)

Opublikowano

ja mam tez avasta i jak wykrywa mi trojana to trzeba odinstalowac i zainstalowac wr a w hacku nic nie ma przy pobieraniu nic nie wykrylo i po pobieraniu takze przeskanowalem te pliki i nic wszystko ok haczek dziala ale go nie uzywam nie chce bana dostac jak ktos mnie widzial ze gram na hackach to juz na nich nie gram nick bbreaker9 takze spox... a tak w ogole jak by ktos chcial sie dowiedziec po co ja to sciagnelem jak i tak nie gram na nim to odpowiadam odrazu bylem po prostu ciekawy jak to dziala... pozdr.

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

Mam z nim problem wczoraj jeszcze dzialal a teraz juz nie dziala co sie stalo moze ktos poradzic co zrobic zaczalem grac na hackach wkurzylem sie na innych hackerow to i ja teraz hackuje takze zalezy mi na tym hacku bo on jako jedyny mi DZIALAL.

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...