Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Metinem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem.

Gdy włączam metina przez em2, to wszystko wchodzi idealnie, tylko gdy zaczyna się ładowanie postaci to wywala mnie z Metina.(bez em2 mam to samo)

Wie ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

I następny taki temat... Nie można poszukać we wcześniejszych tematach czy takiego czegoś nie było??? Używaj opcji szukaj.

chlopak sie pyta a ty mowisz ze ma szukac, jesli tak to daj mu linka z tematem gdzie to bylo a nie spamisz, albo przynajmniej jak jestes taki madry to mu powiec czemu mu sie wylacza,

@top -sprobuj zainstalowac jeszcze raz metina

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Był już taki temat jestem tutaj od samego rana po co tyle nowych bezwartościowych tematów ?? my sami i tak nie zdziałamy nic jak pisałem wcześniej w innych tematach radze poczekać na andrzejt17 i wtedy bedzie wszystko jasne. xD

Daj + bo nie mam żadnego ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sciągni i zpatchuj nowego metina ,podczas instalacji jak i patchowania patrz czy jakieś pliki nie są uszkodzone to może być przyczyną mój brat tak mniał ,wyskakiwał mu błąd na klijencie jak instalował ,wziął potrzebyny plik odemnie i zastąpił ten popsuty i śmiga na lajcie

Jeśli jakoś pomogłem daj +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...