Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Net Framework

endrjuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , hmm problem dość częsty , lecz ja już przeszukałem wszystko , i postanowiłem napisać na tym forum , ... otóż problem mam taki , chcę odpalić jakieś hacki ( AirDrop Inject) ale tu stoi przeszkoda , .net framework 3.5 lub nowszy , nie pisałbym gdyby tylko o zainstalowanie chodziło , wchodząc w edytor rejestru HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Microsoft>.NET framework mam wersje do 4.1 bodajże czy jakoś tak , chodzi że nowsza od 3.5 a nadal injector nie chce załączyć , Posiadam Windows XP Prof SP3 , Jakieś sugestie , Mam nadzieję że znajdzie się tu ktoś skory do pomocy , z góry dziękuje ; )

Opublikowano

a jeszcze dodam że jak włączam injector , to wyłącza się combat , robiłem wszystko jak w vidtu'cie , hacki też ze spisu , już nie mam pomysłów x.x

Opublikowano

to weź odinstaluj aktualnego frameworka i zainstaluj od nowa 4.0

najlepiej weź wywal wszystkie wpisy z rejestru (oczywiście frameworka )

Opublikowano

masz frameworka 3.5 a program wymaga nowszego, czyli 4.0 skoro system wykrywa ci 3.5 a instalowałeś 4.0 to masz coś z systemem, albo zainstaluj service pack 3 i wtedy odpal instalkę 4.0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...