Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam kartę graficzną Geforce 7900 GS. I mam pytanie. Na jaką LEPSZĄ mogę ją wymienić nie kupująć nowej płyty głównej? Proszę tylko nie podawać mi inne wersje GF 7900.

Opublikowano

a wiec jesli chodzi o wybor grafy pasujacej pod Twoja plyte, nie jest to tak jak z prockiem ze masz wchuj socketow. generalnie masz szanse na 2 z 3 (moze było wiecej ale nie jestem takim mamutem w tej dziedzinie)

AGP - juz stare ale wciaz mozna spotkac, jeżeli Twoj komp ma pare lat, nie wykluczone że ją masz

PCI-E - to w nie bym celował, sprawdz albo na pudelku od grafy, albo jakims everestem.

jest jeszcze PCI ale tego na 10000000% nie masz, max widziałem 2 megowe (ba! nawet miałem taką!) :P

jesli chodzi o cos lepszego to az tak w tym nie siedze by cos polecić. Jedynie co moge zrobić to poradzić byś przy tego typu prośbach, napisał do ilu ta grafa ma byc ;p

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Najlepszym wyborem była by karta ATI HD 3850 posiada złącze AGP więc jest dla Ciebie, lecz nie wiadomo czy twój komputer by wykorzystał cały potencjał tej karty.

@Down

napisał nie kupując nowej płyty głównej, więć jakby miał Pci-e to by tego nie pisał :)

368216.png