Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzenie Eq?

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dawno mnie nie było na mpc ani na metinie i dlatego zgłaszam sie z pytaniem do was.Czy istnieje sposób lub jakiś program pozwalający na to by ktoś okradł jakiegoś gracza przez handel?Wygląda to mnie więcej tak:

Podchodzi jakiś koleś otwiera na nas handel, w jakiś cudowny sposób wrzuca nasze itemy na handel (może też kase) daje akceptuj u siebie i u nas i nasze eq od teraz jest jego.Oczywiście zrobi to jeśli nie zdążymy zamknąc handlu,ale co jak postac jest na AFK? Dlatego pytam czy takie coś istnieje ponieważ razem z kuzynem gramy na X-World i mojemu kuzynowi który akurat jadł obadek ;) ktoś w ten sposób zakosił eq,a on nie mógł nic zrobic bo jadł ;) Dobra sądze że was nie interesuje dalsze rozwinięcie historii o loasach mojego kuzyna, dlatego chodzi mi o konkretną odpowiedź czy takie coś jest, jeśli tak opiszcie jak to działa :D

Opublikowano

Jest trade hack na niemieckich stronach ale platny

Nie podam ci stron bo im wiecej osob wie tym gorzej

Ale sam wyszukalem mam ale uzywam tylko na privach

Musisz sie postarac

Ale TH istnieje na 100%:P

sstwc.jpg

Opublikowano

Tylko zastanawia mnie to jak koleś to mogł zrobic,ponieważ mój kuzyn czegoś takiego nie ściągał a na konto był zalogowany.Wiec żeby ktoś mógł mu okraśc konto znając jego passy musiałby zalogowac sie, a ten kolo tylko włączył handel wziął co chciał i sie wylogował.

Opublikowano

Jest trade hack na niemieckich stronach ale platny

Nie podam ci stron bo im wiecej osob wie tym gorzej

Ale sam wyszukalem mam ale uzywam tylko na privach

Musisz sie postarac

Ale TH istnieje na 100%:P

Tak, a ja mam yang hacka ....

TH nie istnieje i istniało nie będzie.. każdy kto gra w metina z tydzień powinien o tym wiedzieć B)

@Topic

Kuzyn cię w chu robi, albo go ktoś załatwił jak miał range na - i teraz gada głupoty B)

Nawet jeśli był w polu ochronnym to istnieje takie coś, że można go z tego pola wypchnąć :P

Ale czy to jest bot, komenda, czy hack to nie wiem, bo się tym nie zainteresowałem :)

@DOWN

Trade Hack NIGDY nie będzie istniał

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Chuja się znacie i tyle wam powiem. Były już przypadki TH na avalonie(innych polskich privach także) i na Metin2 SG. Jest na hiszpańskiej stronie za chyba 50-60 E i tyle. Istnieje i będzie istniał, jak nie wiecie to nie pierdolcie głupot.

Opublikowano

Chuja się znacie i tyle wam powiem. Były już przypadki TH na avalonie(innych polskich privach także) i na Metin2 SG. Jest na hiszpańskiej stronie za chyba 50-60 E i tyle. Istnieje i będzie istniał, jak nie wiecie to nie pierdolcie głupot.

to jak taki znawca moze urzyczysz linka do TH... :)

Opublikowano

Ludzie, ale Wy jesteście piźnięci. Każdy GM mówi, że istniał th od początku metina. Było ok. 2 takaie rozmowy na MPC, ale linku nie pamiętam. Wbijcie to sobie do łba: TRADE HACK działa i istnieje od początku metina. Na PL'u ma może ok. 2-3 osoby. Więc możecie se minusować i dawać bany, ale mnie to mnie obchodzi. Wybuchnąłem tak, ponieważ na każdym kroku na MPC widać tematy: [szukam] Szukam trade hack działający na modzie kamera, lub [Pytanie]Czy istnieje trade hack? To jest normalnie dołujące. Jaki człowiek, o zdrowym umyśle da wam to za freeko? Myślcie 2x zanim napiszecie. Oczywiście na privy też są th i na owe servy łatwiej znaleźć, bo są słabsze zabezpieczenia.Myślcie 2x zanim coś napiszecie.

Opublikowano

To niemożliwe jakis key.

Woj 63 Lv serwer.24 ON

Woj 54 lv serwer.24 ON załatwiam eq

Woj 55 lv serwer.25ON

errorlx.png

Zbieram + daj ile możesz!!!!!!!!!!!!

JP:masz wyjebane:)

Pomoglem daj+

Opublikowano

Jeżeli jest to trade hack to zdaje mi się że nie da rady w taki sposób iż koleś garnie eq z twojego hara i daje sobie o.O

Musi być wymiana pomiędzy graczami !

A nie ty jesz obiad koleś handel i ci all kradnie.

No realy !

9368_gold.png

Opublikowano

To JEST możliwe, lecz trzeba być bardzo dobrym programistą w Assemblerze, znać dużo adresów gry, jak integruje itp. ;)

Na pewno istniał przynajmniej 1 Tradehack

Opublikowano

UP@

assembler nie ma tutaj nic do rzeczy.

Tradehack dziala na takiej zasadzie , ze jesli dasz komus "exchange" czyli wymiane to samo mu sie akceptuje :)

I nie ma tego w postaci programu jak bot tylko robi sie to przez uniwersalny program ktory skanuje pakiety winsock

I zmieniajac pewne pakiety i wyslajac falszywe mozna zrobic pare rzezcy na serverze

Takim programem jest WPEpro:)

Ale nie chce sie dzielic z wami jak to zrobic :)

Opublikowano

Już taki temat był ale dotyczył Global PL że jakiś chinol podleciał do kolesia i całe prawie eq zakosił o.O

Nie pamiętam linku do tematu ale TH istnieje na 100% tylko chinole go mają ;/

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

Wszystko zostało wyjaśnione, aby uniknąć spamu zamykam wątek. W razie pytań proszę kierować się na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...