Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomóżcie

adamusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem a mianowicie pobrałem z tydzień temu z tego forum wallhacka SSWv5.3 i grałem se na nim normalnie przez tydzień a więc odpalam cs włączam haka i naciskam load i wbijam na jakiegoś serwa i naciskam F9- czyli wallhack i po naciśnięciu gra się na chwile wiesi i wyłancza mi się cs co mam zrobić żeby dlaj na nim se pograc a może jakiegoś innego mi polecicie ?? z góry thx :0

Opublikowano

postępuje zgodnie z instrukcją przedwczoraj działało a później włączam cs i czita i wchodze do gry i naciskam F9 i n chwile lag i wyrzuca mnie gry bez żadnego errora....

jak by to mogło coś pomóc to tu jest link do tego tematu http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=19006

@edit

pobrałem net framework 2.0 i dupa dalej mnie wyrzuca... co mam zrobić. jak by co to mam karte graficzną Nvidia GeForce Galaxy 5500.. pomóżcie ;(

Opublikowano

nie rozumiesz robie wszystko tak jak w instrukcji.. wszystko mi dobrze działało 3 dni temu a teraz włączam haka naciskam load i wbijam do cs wbijam na serwa i naciskam F9 i wyrzuca mnie ale co ja mam zrobić żeby działało ?? pobrałem net famework i nic masz jakieś pomysły ??

• Dodaj nową pozycję...