Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miss Jesieni(Głosowanie)

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaspamowałem głosami a nie policzyło wszystkich ;< chamstwo...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okey masz mój głos :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

ja też już zagłosowałem, ale małe dośc szanse jeśli najlepsza ma już ponad 7,000 głosów :)

deidara2.png

Opublikowano

Brzydkie są te dziewczyny w rankingu wyżej od twojej kuzynki , nie wiem czemu mają tyle głosów . Buehehe mam jakiegoś buga oddałem już na twoją siostre z 7 głosów wszystkie sie liczą :P zaraz dobije do 600

@edit

a jednak nie , to jest jakis limit

Opublikowano

Pewnie ta co ma 7k głosów to jej klikali po kilka razy, albo jakiegoś bota włączyli bo twoja kuzynka ładniejsza od nich :D

Tak to jest to zmienne ip, oddam ze 40 głosów xD

Opublikowano

Kolejna akcja łącząca użytkowników. :D

Poleciały głosy.

Btw a jakby tak spróbować jakimś botem jak do datków do gier przeglądarkowych spróbować?

1644b8636667.png

Opublikowano

Hmm hitfaker działa, zaraz dowale trochę głosów może mi się uda wywalczyć nawet 4 miejsce :D

EDIT: Udało się zdobyć 3 miejsce, jeśli jeszcze inni skorzystają z hitfaker'a to może będzie nawet pierwsze :P

Mariuszw13.png
Opublikowano

Zagłosowałem ;> Ładna ta twoja kuzyneczka huh. Ale kutfa marne szanse jak ktoś już wspomniał, twoja kuzynka ma 1,2k głosów, a jedna typiara 6,6. N/c

Hitfaker'em można się pobawić.

#DOWN

Programik ten jest opisany w dziale via www. Nim nabija się datki w grach przeglądarkach (nie wszystkich).

Opublikowano

Jak głosowałem 4 godziny temu to miała 600 teraz ponad 1000 , zajebisty progres . Może troche opiszecie co to ten hitfaker ?

Opublikowano

Smerfuś aż odpale hitfuckera. Tobie nie pomoge ? B)

Jeżeli chodzi o dziewczyne - jest fajna jak pisałem wcześniej ale na swój wiek. Za stary dla niej jestem :D

Jeszcze z 2-3 latka i spokojnie nabije 6k głosów bez naszej pomocy.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...