Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ponieważ zainstalowałem sobie Linuxa Uubntu i chciałbym sobie od czasu do czasu pograć w metka ale coś mi on nie działa. Tzn. Gra się odtworzy przez wine i jak kliknę połącz to cały czas pisze łączenie z serwerem, da się wogólę tą grę odpalić jakoś pod Linuksem ? Z góry dziekuję za pomoc.

pozdrawiam wojcienty

Opublikowano

To nie winna systemu ..

Z metinem coś jest nie tak ;/ /

jak każdy z niecierpliwością ..

czekaj na odpowiedź ...

najszybciej jutro ...

oczywiście na MPCforum..

Licze na -

pzdr. ;) (jeżeli grałeś na zwykłym metinie to chyba winna systemu ;/ )

bleach%20tag.png
Opublikowano

Nie wiem czy problem został rozwiązany, ale ja tutaj zademonstruję swoją prostą dla ciebie pomoc a więc .

Jeżeli nie możesz zagrać w metina z jakiś dziwnych powodów, odinstaluj metina, i zainstaluj go ponownie. Przed uruchomieniem weź własciwości/zgodność/ Urichom ten program w trybie zgodności z : i weź tam nie wiem coś związane z XP ( nie znam się zabardzo )-/ zastosuj/ok .

I włącz metina. jeżeli problem nadal pojawia się, znajdź inną grę, albo zainstaluj inny system np Windows XP. ja mam Windows 7 i mi Metin normalnie dziala bez żadnych powikłań.

Opublikowano

hehe @up w linuxie takie czegoś nie ma. Też mam win 7 ale chciałbym się przesiąć na ubuntu. Kiedyś udało mi się odpalić metina na linuksie ale teraz już nie działa, może wie ktoś ja go ofdpalić.

pozdrawiam wojcienty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...