Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Natan2009-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli grasz z telekillem to po pewnym czasie zużywa się limit kills więc nie możesz dalej walczyć tele dlatego zacznij normalnie grac a potem jak będziesz sam użyj telekilla już zrozumiałeś

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

używaj ghost mode proste, a pozatym gordon to nie VIP więc niektórych zombiaków nie wyłapuje, ja tak często mam

deidara2.png

Opublikowano

mam problem z hackem też ale vipem brakuje mi pliku jednego dll i nie wiem skąd pobrać go i wrzucić

mca.png

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano (edytowane)

http://img801.imageshack.us/img801/9595/fffb.png

tu link

robilem jak pisze i nic nie wiem skond pobrac plik ten i gdzie wrzucić

Edytowane przez Obokan100

mca.png

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pomocy dostałem bana za nic HELP !!!

pomocy dostałem bana za nic HELP !!!

energy:

Proszę nie pisać swoich postów jeden pod drugim gdyż nie jest to zgodne z regulaminem, a kontynuacja tego poskutkuje ostrzeżeniami w postaci warnów a po nich blokadą konta.

Pozdrawiam,

Combat arms jak zawsze uptade i hack nie chodzi lubie nie ma a lubie kille ;D http://img375.imageshack.us/img375/2916/hsdoble.gif

Opublikowano

po co zakładasz temat, oraz piszesz w tym temacie ? temat to za mało? tak więc mam nadzieję że 10% to dla Ciebie nie za dużo.

spam + duble post

Opublikowano

Ok super ...

Pomóc Ci ? Już się robi.

Popatrz w dół - tam jest takie duże metalowe pudełko (nie którzy na to mówią komputer). Jest też taki jeden przycisk (może być opisany O/I). Naciśnij go i po problemie.

Co za nooby -.-

My jesteśmy adminami CA / GSYS ? Nie ... więc jak macie jakieś problemy to piszcie do nich. My nic na te bany nie poradzimy.