Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack 1.4 Dziala Na Mod Kamerze I Na Hackshieldzie 3!

WeyMontS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema znalazlem na kompie jakiegos multihacka.. siedzialem w rozpaczy ze zaden mi nie dziala :D odpalilem go myslac : Napewno nie zaszkodzi..... iiii zaskoczenie!! dzialal swietnie! dziala na mod kamerze i na hackshieldzie 3 macie tu download ;) jak ktos juz go wrzucil to sry http://www.multiupload.com/EA7W7BP97O

SKAN : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=08865ba4867c3cc65763c79351d41a4416ba9c831ff357c3c5813e0f6b9d633b-1284663840

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

sry chcialem wam to wrzucic na szybko... zaraz go zalatwie mzoesz poczekac jesli chcesz ;p

Skan juz jest jak widzisz nie ma nawet malego viruska

A i uwaga czasem wywala ale chociaż działa.Pomogłem? Daj + ;D

nie odważę się ściągnąć, w sumie nie możliwe by starsze działały od tych nowszych jeszcze na nowym systemie.

nie ot nie nie zmuszam to stary sprawdzony hack wloski u mnie dziala lecz troche wywala nie chcesz to nie nie zmuszam cie ;p

juz robie testy na polskim czystym metku bez kamer moda zaraz beda wyniki tylko musze najpierw czystego metina zainstalowac xD ;D

niestety na polaku nie dziala ;p ale chociaz na kamerku wchodzi :D

niestey na polskim czystym metku hax nie dziala ;p

energy:

Proszę nie pisać swoich postów jeden pod drugim gdyż nie jest to zgodne z regulaminem, a kontynuacja tego poskutkuje ostrzeżeniami w postaci warnów a po nich blokadą konta.

Pozdrawiam,

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Po 1 OzynS niewim skad go mam.... po 2. Pisze ze Francicio19 (czy jakos tak) wiec wątpie ze to od kamer moda po 3. jesli nawet od niego to pisalem juz kilka razy ze niewiem skad go mam... Jesli to twój hax kamer to sorki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...