Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty.

xFrogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem.

Tworzę skrypty AgDev v3.2 . Robię wszystko jak należy , i dalej nic nie działa. Mimo moim próbom i staraniom nic nie działa. Tworzę skrypta , uruchamiam go w agbocie , daje walkscript i bot albo stoi w miejscu , albo biegnie w stronę miasta i zacina się na ścianie bądź drzewie. Gdy użyje return scrolla , to bot lata po mieście podchodzi do mpc , ale nie widać żeby coś robił , i dopiero zatrzymuję się na herbaliście i start walk script się od klika. Czym może to być spowodowane ? W grze i na pulpicie mam rozdzielczość 1440x900.

Był bym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś by mi pomógł z tym problemem.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Opublikowano

Masz to zapisane jako default.ist? U mnie nie dzialalo bo mialem pare skryptow. Zostawilem tylko ten default.ist i dzialalo, jak były 2 skrypty do wyboru to stal w miejscu...

Opublikowano

Tak mam zapisane jako default.ist , fakt faktem jest tam pare skryptów , które na początku już były. Ale raczej nie zdaje mi się żeby przez to , agbot nie działał.

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

Opublikowano

To na pewno nie jest spowodowane rozdzielczością, bo tez gram na 1440x900 i wszystko jest ok. Musiałeś coś źle zrobić.

Opublikowano

Używasz proxy czy nuconectera ? Ja próbowałem tego i tego. Próbowałem ze spatchowanym i nie spatchowanym media.pk2 ( jak jest lepiej ? ) . Odpalam AgDev v3.2

robie scripta . Tutaj mam pytanie którą opcje zaznaczyć Walking radius : 0 czy 1 , i jest jeszcze opcja cmd lub inject ( obok niej jakieś sekundy ) które prawidłowo zaznaczyć i do czego one służą. Odpalam Agbota , loguję sie do gry , ładuję scripta , klikam startwalkscript , i jak jestem na spocie to postać biegnie w strone miasta i zacina się np. na ścianie. Natomiast jak jestem w mieście , to biegnie do staroge , kowala itp.. ale jak już dobiegnie do herbalisty , to się zatrzymuje i walkscript się odklika. Co mogę robić źle ?

@Edit

Dobra zrobiem 1 skrypt i zadzialal.. natomiast , teraz gdy probuje odpalic AgDev , to wyskakuje to okno gdzie sie laduje i w tym momencie AgDev sie zacina i nie chce sie odpalic. Co moge zrobic ?

@Edit 2

Jeszcze mam takie pytanie , dlaczego jak mam skrypta to postać wszystko kupuje itp.. ale jak już wychodzi z miasta , to zacina się na ścianie koło bramy , a później idzię " krzywą " drogą i zacina się na jakiejś górze albo czymś.

aa.. i jeszcze jedno , da się jakoś ustawić żeby nie chował tych drugich broni do depo ? Bo zawsze chowa a potem nie mam jak włączyć buffów z subklasy. =/

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

• Dodaj nową pozycję...