Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka Do Wyłudzania...

fsdfasfasd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaaa All !

Na naszym MPC był Tut'ek jak zrobić stronkę do wyłudzania kont.No cóż świetnie się tym bawiłem na privach (Avalonmt2- jakies 2kkk + eq +9 na mojego woja)

No właśnie wszystko było fajnie ale priv się znudził i powróciłem na PL'a. Wbilem 50 lvl proo eq bodziak oddaje pamiątki... Więc postanowiłem zagrać na jakimś innym serwerze, a wojem będe w międzyczasie oddawał pamiątki. No tak gram WP, serwer jest jednym z nowszych no i chciałem sobie uzbierać jakąś sumke yang na prowizoryczne eq i potem samodzielnie zarabiać.

Więc przypomniała mi się sposób na "stronke" :D No tak tylko mam dylemat i po to głównie założyłem ten temat. Działa to tak: Pisze, że na tej stronie doładujesz yangi itp. Nupki piszą swoje ID, Hasła, Nick, ile chcą yang itp. Wtedy do mnie wysyła się info o jego koncie, ja wbijam okradam go i zostawiam. Czyli podsumywując, Nabierają się a ja okradam im tylko eq, E-maila i konta nie kradne.

No własnie CZY TO JEST KARANE? Boję się, ze mogą mnie namierzyć i bede miał problemy z prawem ;/ Prosze o szybkie i MĄDRE odpowiedzi. Ew. jak nie bedziecie wiedzieć nic to napiszcie chociaż jakieś forum na którym mi odpowiedzą. Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to jest karalne !

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Czy karalne nie wiem, wiem że niemoralne.

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

NIE jest to karalne poniewaz nikogo do tego nie zmusiłes to ofiara sama zdecydowała a i podaj mi na pw link do tego tematu bo miałem w ulubionych ale format dysku bo miałem do tego inny sposób ktory juz nei działa ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wątpię by było to karalne. Gdyż "dzieci neo" :D sami wchodzą na tą stronę i nie patrzą czy to jakiś czit :) Nie to nie jest karalne nie martw się :)

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi ale czy napewno bo slyszalem ze jak policja zajmie się taką stroną to moge pójśc do wiezienia albo placic kare...

Ten co chcial tego linka sorka ale nie moglem znalesc chyba tutka usuneli

Opublikowano

ta twoj kolega z warszawy jak to sie rozegralo lublin - krakow

lecz sie na picze

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

pewnie ze jest to jest hakerstwo ^^ ale kiedys ci sie to skonczy wpadniesz na dobrego informatyka / madrego czlowieka i albo on sam cie znajdzie albo na policje pojdzie :)

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

Każda kradzież, włamanie jest karalne ale za kradzież itemów przez jego głupotę na pewno nigdzie nie napisze i nie zgłosi a metin2.pl team nie odpowiada za itemki graczy więc raczej masz wolną ręke

18706.png

25601024773252.gif

Opublikowano

Tylko nie wiem po co tak robić? Przecież i tak nic nie zyskasz, bo żaden doświadczony gracz nie poda swoich passów tylko jakieś nupki max 30lv z jakimś eq +4/6 i tyle xD

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Podają ci passy dobrowolnie. Karany jest włam na e-maila. Jest to nie karalne i niemoralne. Zwykle na takie rzeczy nabierają się dzieci w wieku max 10 lat. Taki 8 latek po stracie "ukochanego" eq może się popłakać ^^

kakuzuforyasheprealfa.png

4ctv4egtc1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś tu pisał że jego kolega z warszawy okradł tego co W TVN był to nieprawda on nie jest z waraszawy i był to Taxik ;d

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

I po co krasc, po co sie pytasz,jak jestes frajerem takim co sam grac nie umie i chcesz okradac innych to twoj sposob.Miej godnosc i nie pytaj sie czy jest to karalne czy nie.Osobiscie jakbys mi taki numer wykrecil to bys pozalowal...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Konta są własnością firmy GameForge. Jeśli udostępnia swoje dane na innej stronie niż metin2.pl (chodzi o passy) to łamie regulamin. Karalne jest jedynie hackowanie maila ofiary (zmiana passow itp) okradanie konta nie. Wierz mi znam sie na prawie lepiej niz wszystkie nupki ktore napisaly wyzej razem wziete.

Opublikowano

Oczywiscie, ze jest to karalne, to jest przywlaszczenie mienia, bez zgody wlasciciela.

Mozna to porownac do takiej sytuacji: Daje Ci klucze do mojego mieszkania, bo obiecales mi wytrzepac dywan, a Ty wyniosles z niego telewizor. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...