Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot

Godrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w botowaniu jestem zielony, dlatego zapytam sie jakiś profesionalistow jak to jest. Więc, jak ładuje jakiś skrypt na bota ng, to musze iść do tego miejsca na ktore ten skrypt zostal napisany? czy jest mozliwosc ze bot sam mnie doporowadzi do tego miejsc obojętnie skąd ? Pytam poniewaz jak wlaczam skrypcik to ciągle stoje w jednym miejscu. Bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Skrypty są do wykonywania określonej czynności.

Żeby postać "sama chodziła" potrzebne są waypointy, który można ustawić lub wczytać w Cavebocie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

w takim razie te w-poiny jak zaznacze to musze udać sie w to miejce ? czyli: ustawiam naprzyklad w-pointa na jakies tam trole w carlin a sam jestem w venore. Czy teraz moj gosc sam pojdzie do carlin czy napierw musze go tam doporowadzic ?

Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie, aczkolwiek tutaj właśnie sie pojawia problem, gdy sam ustawiałem w-pointy to mi latał jak szalony, jednak gdy wprowadzilem jakies inne (próbowałem na różnych) to juz taki chętny do wypraw nie był. Więc tutaj moje pytanie: Co robie źle ? czy musze mieć mape odkrytą? czy jak w trakcie podróży gdzieś tam będzie mu potrzebna lina a ja jej nie mam to ma to jakiś wpływ na jego zachowanie ? dzięki.

• 6 miesięcy temu...
  • Dodaj nową pozycję...