Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Już Jest!] Crack Sro-Db Bot V.1.3A

knoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisalem ze invaild target juz nie mam to raz dwa znam sie na bocie jak na niczym i pisalem ze chodzi mo o to ze nie zbiera z pettem wszystkiego w bocie poniewaz filtr w bocie dla peta dziala na podstawie "zaznacz , zabij , skanuj , podnies" a ten bot nie zaznacza moobkow i dlatego pet nie podnosci wiec bot + pet 0% pracowania tak to bot ladnie dziala a co do tego ze postac ma zbierac a nie pet to ja dziekuje z wielu powodow

ale tak jak pisalem bot bije ladnie serwer check a cos z tym loopem chcialem probowac ;P

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nie zapomnij nowego kompa kupic.

John

Lekko przesadzasz.

Z 3-4 konta na swsro dostały hacka i od razu crack hacked.

Jakby chciał już od początku mógłby hakować nas wszystkich jak leci.

10465336176777382411.png
Opublikowano

gdy klikam craca, odpala się klikam patch.. i pisze na dole failed! co musze zrobić dziek za odpowiedz

@

Ok mam sorka było trzeba wyłączyć zaporę

Opublikowano

to jak z tym crakiem ma jakies grozne wirusy czy mozna sciagac ?

ja pobralem zpatchowalem, ale wyskajuje mi bład c4

pomoże ktoś ?

Opublikowano

Ja boce na nim od dnia kiedy wyszedł.

Do tej pory nie dostałem hacka.

Mimo iż przedmioty na mojej postaci są cenne.

Przypadkowo 2 os z epvp dostały ahcka i od razu, że ten kolega hakuje

10465336176777382411.png
Opublikowano

Bocik śmiga ładnie. Sam się loguje, zbiera wszystko elegancko, alchemię, serca nawet. Ale mam jeden problem. Często dostaję crasha w mieście, w sm najczęściej. Da się coś z tym zrobić? Bo to wbijanie jest przekichane.

@Edit:

Tak się dzieje tylko na bocie.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

raczej sie nie da crash to crash :/ sam juz nie wiem czego to wina srproxy traci polaczenie? blad systemu ? resolution ? kurcze chociaz ja sam nie mam crashy gram w windows mode 1152 x 864

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Głównie crashe w mieście są spowodowane tym, że Twój komputer nie wyrabia na max detalach w mieście, bądź rozłączeniami proxy.

Co do proxy to próbowałem z innym programem to po połączeniu jakby bot wgl nie wykrywał tego połączenia.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Głównie crashe w mieście są spowodowane tym, że Twój komputer nie wyrabia na max detalach w mieście, bądź rozłączeniami proxy.

Co do proxy to próbowałem z innym programem to po połączeniu jakby bot wgl nie wykrywał tego połączenia.

4gb ramu mam i min. detale, więc to musi być coś z tym proxy, no trudno...

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Witam mam problem

gdy włączam bota wyskakuje mi taki error niby że nie mam net framework'a ale instalwałem go już 3 razy i dalej takie coś proszę o POMOC

Opublikowano

Dzisiaj był restart serva i po tym mam 2 problemy. 1 - gdy bot zaznacza moba to nie pojawia się to na górze (jak się nazywa, ile hp ma), wiem bzdura, da się żyć, chociaż trochę irytuje ;d 2- do tej pory kotek zbierał wszystko to co było zaznaczone w bocie (alchemia, tabsy, elixy, itd), a po tym restarcie zbiera tylko to co ma zaznaczone pet... czyli golda i itemki. łot de fak?

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

A ja to mam taki problem, że bot 1 dzień działał bardzo dobrze. Natomiast na 2 dzień gdy chce go uruchomić błąd przy logowaniu [aka. czarny ekran] =D

Zjedz TURKA!

12104j.jpg

Opublikowano

Z tym crackiem może być rzeczywiście coś nie tak skoro mój kumpel z guild też dostał hacka

i również ściągał go z epvpers...

Ref-rosire

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...