Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak Zrobic Tynkture Itp. Zaklinaczem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udzielę odpowiedzi na twoje pytanie, ale nie wiem czy cię zadowolą, a więc:

1.Tego jeszcze nikt nie odkrył. Miałem zaklinacza 30+ (większość skilli odblokowana), ale nie znalazłem żadnego do odpalenia. Jeżeli chcesz coś ulepszać - polecam woja, skill się nie ładuje.

2.Powiem tak - z zaklinem trudno się walczy, szczególnie gdy ma duszka + połączenie życia ( czy jakoś tak), jeżeli wtedy łucznik nie walnie de-buff'a tylko wyższy lvl cię pokona. Z równymi lvl'ami jest różnie... Duszek ma zamrożenie itp, a jak zaklin ma dobre eq + bufft na pecie, to jest miazga. Ale nie wiem czy polecać grać zaklinem - postać jest dobra do expienia afk ( xD ).

Nie wiem czy się wszyscy zgodzą, ale taka jest moja opinia - byłego łucznika 77 lvl.

Pozdrawiam, Razmess.

Ps. Zbieram +, ale nie potrzebuje ich pilnie xD.

Nic.

Opublikowano

Udzielę odpowiedzi na twoje pytanie, ale nie wiem czy cię zadowolą, a więc:

1.Tego jeszcze nikt nie odkrył. Miałem zaklinacza 30+ (większość skilli odblokowana), ale nie znalazłem żadnego do odpalenia. Jeżeli chcesz coś ulepszać - polecam woja, skill się nie ładuje.

2.Powiem tak - z zaklinem trudno się walczy, szczególnie gdy ma duszka + połączenie życia ( czy jakoś tak), jeżeli wtedy łucznik nie walnie de-buff'a tylko wyższy lvl cię pokona. Z równymi lvl'ami jest różnie... Duszek ma zamrożenie itp, a jak zaklin ma dobre eq + bufft na pecie, to jest miazga. Ale nie wiem czy polecać grać zaklinem - postać jest dobra do expienia afk ( xD ).

Nie wiem czy się wszyscy zgodzą, ale taka jest moja opinia - byłego łucznika 77 lvl.

Pozdrawiam, Razmess.

Ps. Zbieram +, ale nie potrzebuje ich pilnie xD.

Z tym expieniem AFK to ja bym się nie zgodził, bo za to GM'i banują :angry:

Nie wiem dlaczego, ale taką se zasadę wprowadzili w 4S :( Więc jak komuś zależy na postaci to nie radzę jej tak zostawiać.

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP:

Z tym banowaniem:

Jest taki zapis...Ale jak na razie ja bana nie mam xD

Ale lepiej uważać.Są zmyślni Gm'owi.Pozdrawiam ich. ^^

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zebys bana dostał, musi ktos zrobic ss i go wyslac.

A raczej nikomu nie chcialo by sie tego robic.

Mała prawdopodobnosc na bana. Robiłem tak kiedys i mam postac do teraz

Lecz tego nie musi zauważyć gracz. Ostatnio widziałem, że GM'i są ciągle Online! Zmieniają się ale zawsze jakiś jest.

Więc mimo wszystko odradzam tą metodę :)

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...