Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Metin2] Wtf? Nie Widać Eq?

Pamela11221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam się do pytania. Koledze mojemu rownież zniknęło eq(nie widać go) a jak ja się loguje z jego kompa to widać wszystko ładnie.

Opublikowano

Witajcie ja ponieważ też się trochę na tym znam rozgryzłem co i jak ;)

A więc do rzeczy : Ściągamy ze stronki metin2.pl wszystko na nowo metin Patchujemy wszystko tak jak bysmy instalowali bez hacków czekamy az sie wszystko zrobi, te patchowanie przy odpalaniu metka tez.

Potem przy pomocy pliku andrzeja tzn ze sciągamy ten jego patcher i nieinstalujemy w folder metina tylko gddzies w jakis inny folder, kopiujemy z tego folderu plik metin2 ten co metka odpala i wklejamy go do folderu z metinem troszkę dlużej sie odpala ale widac eq i nieodpala się wtedy patcher więc smiało można grac na Dmg hacku itp.. Jesli pomoglem +++ ;)) i niema za co ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP mi to nie dziala wszystko juz chyba robilem i nic wine za to ponosi locale.cfg ale niestety bez tego pliku nie mozna gry odpalic przez easymetina pomocy fast:/

Opublikowano

ODinstaluj metka i patcha 4.3 zainstaluj metka (Zwyklego) zpatchuj z torrentuj i graj narazie bez bota.!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Też tak miałem wczoraj, ale sobie poradziłem, pewnie ściągnęliście tego nowego patcha do Easy Metina2 od Andrzeja. Jeśli tak to nieważne, czy gracie normalnie, czy z Em2 i tak ten problem będzie występował. Musicie po prostu przeinstalować metina i do czasu aż nie pojawi się nowy patch do Em2 (Andrzej ponoć już nad tym pracuje) pozostaje wam grać normalnie bez exbota.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Ja nie miałem problemu z em2 mialem starego bez aktualizacji no ale oczywiście chciałem zacząć na nowym servie wiec teraz pozostaje mi tylko czekac na Andrzeja i jego przebiegły umysł bo tamten bot już mi nie działa,wyczekuje cierpliwie radze to samo :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moze macie jakie Patche zainstalowane ? Spróbujcie reinstal metka ; D

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

@Up

Em2 (Easy Metin2 )

Exp Bot spolszczony przez usera Mpc Andrzejt17 ; )

Bot posiada wiele funkcji autoexp, lurowanie, Fishbot ; )

@Topic

Jeśli nie macie zadnych patchy zainstalowanych to poczekajcie na andrzeja ; )

Opublikowano

odnowa PLa zainstalujcie bez hacków i na 100 będzie widać

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...