Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Dected - HSB Files?

Monkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mianowicie mam następujący problem od wczoraj WarRock automatycznie po wejściu na serwer blokuje mi konto z komunikatem "Hack Dected!". W komunikacie tym pisze, że znaleziono u mnie pliki HSB. Tylko tutaj jest problem co to jest? Jak uporać się z tym problemem? Próbowałem pierw wyczyszczenie rejestrów programem CCleaner (nie pomogło), a potem wyrzuciłem stare hacki (z maja 2008), które gnieździły się w folderze Mozilli Firefox. Nie wiem co robić a chętnie bym sobie pograł w WarRock'a. Zatem w związku z powyższym proszę was użytkowników o możliwą jak najszybszą pomoc w rozwiązaniu tego uporczywego problemu.

Opublikowano

Ok, już to robię. Nie żebym nie wpadł na to wcześniej tylko wiesz instalowanie upadate'ów to nic ciekawego. Myślałem, że istnieje inny sposób rozwiązania tego problemu. No więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać na odpowiedź czy zainstalowanie od nowa pomoże.

Z góry dzięki, że się pofatygowałeś.

Opublikowano

Usuń WR z panelu sterowania, a potem cały folder. Jeśli dalej będzie ten problem przeskanuj kompa programem antywirusowym i SpyBotem. Jeśli dalej nie będzie działać format.

Opublikowano

Reinstall nie pomógł... Czym najlepiej przeskanować i usunąć wirusy z komputera o ile takie mam? (proszę nie mówcie, że Avast)

Opublikowano

Ściągnij Eset Smart Security 3.0 i za-aktualizuj do najnowszej wersji, potem ściągnij CCleaner i wyczyść kompa, i nie zaszkodzi Registry Mechanic.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano
Przeinstaluj windows'a. Może coś ci się w nim pomieszało. Wież jak to jest. Jak ma się windows'a nawet tszy iechy

Człowieku naucz się pisać!!!!!!!!!

Wież pisze się Wiesz

Tszy pisze się Trzy

Edit:

I kup sobie neta bo double'ujesz

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano
Człowieku naucz się pisać!!!!!!!!!

Wież pisze się Wiesz

Tszy pisze się Trzy

Edit:

I kup sobie neta bo double'ujesz

Rockanderr nie dziw się dzisiejsze dzieci to wielcy szanowni dyslektycy... Tak na marginesie dzięki za pomoc - choć jeden trzeźwo myślący człowiek na tym forum.

• Dodaj nową pozycję...