Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy się cieszą z patchu 4,3 ale nic on nam nie daje. Możemy co najwyżej bocić na EM2 ale nie widzimy eq. Ja odpalam grę przez program files i też nie widzę itemów (z 4,3). Jest już MH ale to na modzie. Więc też to nam nie daje itemków. No i najgorsze.... FB 2,7 się krzaczy kiedy tylko uruchomię go ???? i wywala metka. Pokonali nas i dopóki nikt nie zrobi MH + FB + EM + widzenie itemów jesteśmy pokonani. MH na modzie i em bez itemów nic nam nie dadzą.

Pozdrawiam was pasożyty miłego nic nie robienia bez itemów.

Zbieram +

Opublikowano

Jakie pokonanie :F ? Ty nie wiesz , że "hacker" zawszę wygra ? A pisząc "haker" mam na myśli andrzeja , i ps19 no i kilku innych ^ ^

Opublikowano

Jakie pokonanie :F ? Ty nie wiesz , że "hacker" zawszę wygra ? A pisząc "haker" mam na myśli andrzeja , i ps19 no i kilku innych ^ ^

Jeżeli to jest hackerstwo (nie mówię że nie jest to łatwa sprawa) to gratuluje podejścia.

Zbieram +

Opublikowano

Nie da się włączyć nawet metka.Teraz patchuje go i kupuje małże bo są jeszcze tanie 388k-500k ale jak siadły fb to tylko kupować teraz jak najszybciej bo znowu pójda w góre.

17191.png

30333.png

29082.gif

spx5ki5gp5.jpg

Opublikowano

według mnie do 2 dni będzie wszystko po staremu obserwujcie czy botów nie ma jak będą to znak że będziemy mieli haki pozdro :D

Opublikowano

eh ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------>:)

Opublikowano

UP

Jeżeli jesteś taki mądry to spolszcz najnowszego EM2 i zobaczymy... Kto zrobił wszystkie patche do easymetin2 kto dołączył do Em2 kamermoda ? andrzej...

1359062624-U334301.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...