Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promt2.Pl [Pl] [Dedyk]

Koutaxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaję Ci się ale ten serwer zbudowany jest na chińskim expie drop yang może i jest mały ale z misji można zarobić dużo.

Zapraszam [HA]Kouta

...

Opublikowano

ja bym proponował żeby więcej kasy z moba leciało:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

exp za duży jest tylko na początku.

Drop Yang zostanie powiększony za chwilę.

Zapraszam na nasze forum ponieważ zrobi tutaj się duży spam .

Pozdrawiam [HA]Kouta

...

Opublikowano

Fajny server, ale za mało yang dropi ;/

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

WIec tak .

zajmiemy sie serwerem. Kilka dni i bedzie all dopracowane.

Pozdrawiam MementoMori

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Serwer mi się nie podoba przyszedł jakiś Neo Devil na SH jeżdzi a gada na kogoś innego naprawdę serwer Beznadzieja z Moba dropi po 300Yang góra 1k exp średni Sory że to powiem ale Stworzenie Tego Serwera Kompletnie nie przemyślane góra 2tygodnie i Serwa nie będzie Napisz do mnie to ci pomogę lub na GG:9480197

Pozdrawiam

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Hmm... Serwer ma dzień a już oceniacie :> To nie jest finalna wersja i na pewno będzie coś więcej. Liczymy też na WASZE propozycje. Co Tworzyć, nowe mapy czy nowe bronie, questy czy coś innego. Jesteśmy na nie otwarci. Ja odpowiadam za questy ( tych z NevrasT nie daje, to ma być zupełnie inny serwer. ) i jestem do waszej dyspozycji. Pozdrawiam.

[GA]Saavas :>

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...