Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kolejny Problem Z Grą Battlefield2

soyak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;]

Niedawno kupiłem sobie oryginalną wersję Bf2 a tu wlączam i są takie znaczki :

battlefield2.jpg

Gdy wchodze do gry jest takie coś :

bf2a.jpg

Czy jest jakis sposób żeby ten bląd usunać i sprawić żeby bylo wszystko normalnie?

Byłbym bardzo wdzięczny, postawię + i 5 za pomoc.

Opublikowano

Nie wiem jak naprawić ten błąd ale widzę że grasz na wersji 1.0 (poznałem po najlepszym servie na jakim grałem ***[281]***) Nie znam sie na tym ale może spróbuj przeinstalować grę.

NOMAD474.png

37570.gif

31023.png

4241aj0.png

Opublikowano

nie mam pojęcia. może spróbuj zmienić język gry. może zainstaluj najnowsze patche [1.4.1 - 1.5]

a gdy wszystko zawiedzie pójdź do sklepu w którym kupiłeś i zgłoś reklamację poprzedzając zdarzenie dowodem, np. zrób zdjęcie na telefonie :D

a tak przy okazji :) robiłem kiedyś taki myk że miałem 2x cod mw2 za free znaczy się za 30zł bo kupiłem codaka zarejestrowałem na steam-ie i poszedłem oddać mówiąc im jakąś bajkę :D

oni mi wymienili na nowego coda i sprzedałem go kumplowi :D nie raz tak robiliśmy z kumplami :D sprytem się żyje :D

Opublikowano

Najnowszy patch to 1.5 a nie 1.41! Zainstaluj patcha i sprawdź czy będzie działać (najpierw ściągasz i instalujesz 1.41 a potem 1.5) To wersja polska?

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Nie będziesz mógł już grać na tych servach co teraz, ale za to będziesz ich miał chyba kilka tysięcy, więc dużej straty nie będzie, a do tego nowe mapy, mniej bugów itp itd

Mariuszw13.png
Opublikowano

tak, pathce nie instalują się na płycie przecież ;) usuniesz grę razem z patchami i grasz na starej wersji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...